Okyanus54 Oğlan anneleri sunnet ne zaman yaptırdınız süreç nasıl gecti doktorunuz mu söyledi sunnet olsun diye yoksa siz mi olsun istediniz .bide direk çocuk cerrahina sıra alıp bn oğlumu sunnet ettirmek istiyorum dedigimzde sünnet ederlermi
gmzekrsu Okyanus54 Biz 1 buçuk aylikken yaptırdık lokal anesteziyle biraz ağrılı oldu ilk gün ama ertesi güne hic biseyi kalmadi ilk oglumuda 1 yasinda genel anestezi ile yaptirdim hic bisey hissetmedi agri falan olmadı cok rahatti biz ozelden yaptırdık ama sen istersen doktor yapar ne kadar lık bebeginiz
Yarun Okyanus54 merhabalar 1 aylıkken doktora gittiğimizde sünnet ettirmenizi öneririm demişti özel bir klinikte 2 aylıkken sünnet yaptırdık maşallah sübhanallah okadar rahat ve güzel geçti hastahanelerde narkoz veriyorlar biz o yüzden kilinkte yaptırdık sadece pipisini uyuşturdu şimdi sünnet olalı 1 ay oldu hiç bir sorun yaşamadık küçükken yaptırmak çok iyi ve sağlıklı
Mickeylover Okyanus54 19 günlük yaptırdım çocuk cerrahına çok da memnun kaldım sabah gittik öğlen cıktık hastaneden sadece teramisin sürüp bezledik. İlk gün biraz inledi o kadar ağlamadı bile bebeğim🧿 çok çabuk iyileşti ve anestezi almadan halloldu. Bir hafta sonra da kontrole gittik baktı bir sorun yok dedi 🙏🏻 Kesinlikle cerrahi operasyon öneririm. Sünnetçilere yaptırıp sonra hastaneye düzelttirmeye gidenler oluyormuş.
Musab_emir20 Bende 5 aylık oğlum yeni yaptırdım lokal anestesi ile pipisinin ucuna klips taktılar 1 hafta kalıcak sonra çıkıcam ilk Gu n ağrılı oluyor sina normale donuyor
Okyanus54 Musab_emir20 klips mi 1 hafta kalicakmis devletde mi yaptrdinz ve hangi bölüme gttinz bn sünnet yaptırmak mi istiytoum dediniz
Musab_emir20 Okyanus54 çocuk cerrahina gttik aynen sünnet için diosunuz uygunsa onlar yapiyorlar zaten
Musab_emir20 Okyanus54 aynen 1 hafta klips kaldı sonra çıkardılar sonra pipisini heri çekerek krem sürüyoruz 15 sonra resim istedi doktorimiz daha 15 gün olmadı bizim ama
Okyanus54 Başka kimse sünnet yaptırmadimi cocuklarini eşim bi sebeb olmadan sünnet yapmazlar diyor çocuğu devlet hastanesi oylemi acaba
Musab_emir20 Okyanus54 belki bu aralar pandemi den dolayı yakalayabilirler ama normalde sebeb aradıklarını sanmıyorum küçükken daha iyi doktorlar bile küçükken yaptrin diue tavsiye ediyorlar