ebruaren Kızlar oğlum 5.5 aylık ve anne sutuyle beslenıyor.2 seferdır kakasında beyazımsı bıraz yogun parcacıklar gordum.bır tanesı serttı de.sıze de denk geldı mı oyle bır sey?
Deletedmom090 Daha önceleri yokmuydu? Sütteki sindirilemeyen yağlar aslında ama daha önce olmuyorduysa onu bilemeyeceğim 🤷🏻♀️
Deletedmom090 ebruaren sonradan olduysa bilemiyorum onu 😏 ama anne sütü alan çocuklar bAğırsak sorunu pek yaşamaz diye biliyorum yine benim dediğim gibidir bence inşallah bi şeyi yoktur
ebruaren Deletedmom090 ınsallah canım ya🙏🏼Bır sey mı yuttu acaba dedım ya da bırı bır sey mı verdı ?umarım senın dedıgın gıbıdır
Deletedmom090 ebruaren pek meraklıyız bebeklere erkenden saçma sapan yedirmeye inşallH öyle bi şey değildir ama gerçekten sanmıyorum içiniz rahat olsun bence 👏🏻
ebruaren Deletedmom090 takıpteyım bakalım haftasonu sadece bende olacak oglum 🤗bu arada sızde de uyku sorunu var galıba bızımkılerın donemıne has bır sey bu sanırım 😬temmuz da mı dogdu
Deletedmom090 ebruaren aynen canım. Var valla gündüz sadece 1 defa uyuyor gecede saat başı ayaktayız sebebini anlamadım henüz 😏
ebruaren Deletedmom090 benımkının alt ıkı dısı 2 aylık olmadan cıktı 😬hala dıs cıkma belırtılerı var ama cıkan yok bu dıs pek buyuk sıkıntı