yusufcuk Evet kizlar benimki 10 10 buçuk arası uyur. Normalde 8 8 bucuk gibi uyanirdi memeden kestiğim için bu aralar 6 7 arası uyaniyor. Bu arada 2 yasindayiz. Sizlerde durum nasıl
Gulsah10 yusufcuk 14 aylık da biziz gece 12de uyuyup sabah 6buçukta uyanıyoruz sonra saat 9buçuk 10 gibi bi yatıyoruz öğlen 3te geri uyanıyoruz 😂😂
Deniziincani yusufcuk saat 8 bucuk gibi gece uykisuna geçer sabah 4 ile 6 arası uyanır aralarda defalarca uyanması da cabası 7 ay 9 günlük bnde simdi uyuyacağım bir saatte bir saattr
Bahar1425 yusufcuk akşam 9.9.30 gibi uyur sabah 9. Bazen buçuğu bulur uyanmak 11 aylığız ama sabaha kadar memede uyuyor saat başı uyanıp emiyor
alparslaninannesi21 Deniziincani bizde öylydik malesef 7.ayda baslamıstı saat bası uyanıyorduk diş cıkarttınız mı bilmiyorum ama 2 ay devam etti bu durum bizde 9.ayda diş patlattık düzeldi biraz
Deniziincani alparslaninannesi21 henüz dış cikarmadi onun huyszlugu mu onu da bilmiyorum ama 5. Aydan böyle hep dişe bagladm ama yok ne dış War ortada ne de uyku 🤦
Hazine_aykut yusufcuk 18 aylık gece 11 yada 12 gbi uyuyor sabah 8,830 gbi kalkar 12 gbi geri yatar 3 de kalkar 6,7 gbi akşama doğru bida uyur 8 de kalkar
Kahvegerek yusufcuk 22. Ayımıza giricez akşam 9:30 en geç 10 da yatar sabah aynı şekilde kaçta yattıysa o zaman kalkar. Gündüz uykunuz var mı sizin
Kahvegerek yusufcuk yok kesmedik bizimki de 2 saat uyur öğlen. Ne zaman keserler diye merak ediyorum da
gezentianne yusufcuk 5.5 aylık 20.30 21 gibi yatıyor ben de 22 en geç 23′te yatıyorjm çünkü aabah mesaimiz 7.30 da baslıyor 🙈😀😀
Dunyamsensn2008 yusufcuk 17 aylık akşam 8 9 arası uyur sabah 6 veya 7 de uyanır tekrar 11 12 gibi gündüz uykusu olur eskiden uzundu ama şimdi kısa uyur 1 saat filan tek uyku yapıyor artık.
alparslaninannesi21 Deniziincani bazı bebeklerde dişten önce huysuzlugu cok önce baslayabiliyorr birde beşiğinde uyumak istemiyor da olabilir mi ?
Sevdasoylu yusufcuk 8-8.30 arası uyuyor 6-7 arası uyanıyor. Gecede 1-2 kere süt içmek için uyanıyor 21 aylık.