patitoo Merhaba kızım 3 aylık son bi k gündür ellerini yumruk yapıp emiyor yalancı meme alışkanlığımız malesef yok ne yaptıysam akışmadı evde 6tabe markalı markasız emzikler var inanın… diş midir çok erken değil mi şapır şupur el emmesi bilemedim 🤷♀️
frambuazliturti patitoo doktor kontrolümüzde doktorumuz sordu ellerini emmeye başladı mı diye 🥰 doğal bir süreçmiş. Nasıl tatlı emiyor şap şap emzik kullanmasına rağmen. Birde damaklarımız kabarmış bu aylarda kabarmaya başlıyormuş o yüzden kaşıyorda sanırım
Purple13 patitoo dişe yormayın dişte olabilir tabi erken çıkaranda var. Biz 2. Ayda başladık el parmak emmeye 8 aylık hala parmak emiyor😬
asz patitoo dişten ziyade ellerini keşfetmeye başlamış ve oral döneme girmiş.ağzıyla tanımaya çalışıyor nesneleri.bizim ki 5 ay 20 günlük 3.ayında başaldı daha da azıtarak devam ediyor.😀😀.eli geçtim herşeyi ağzına götürüyor.bu aralar uzanmaya da başladı nesnelere hiç affetmez direkt ağza.bu arada hala diş çıkmadı.3 güdür de benim oğlum ayaklarının farkına vardı.oturur pozisyonda iken eğilip emmeye çalışıyor.
Ftm001 Benim de bebeğim 3 aylık oldu ve son 3 gündür aynı şeyi yapıyor el emme ve salya akması. Ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️
patitoo frambuazliturti anladım,ya illaki emicek tabide Canım ellerini keşfediyorlar vs ama kıpkırmuzı elleri böyle emmek yok yani açlıktanda değil😂 gıcık bi durum ama
patitoo Purple13 anlıyorum canım dediğim gibi tam dalmıyor bu sefer işte uykuya zor dalıyor ellerini tutıyorım falan yoksa uyanıyor emerken şap şap
Purple13 patitoo sonra tutmanada izin vermeyecek🤣 bizde mümkün değil emzik tutmuyoruz. Zamanla ses çıkartması azalacak sakinleşmek için kullanacak. Emme içgüdüsü🤷♀️ Bende parmağı incelir diye korkuyorum herkes öyle diyor.
Hsyh patitoo brbekler ellerini tanıyor o yüzden emiyor illa diş olcak diye bişey yok benim oğlumda 2 buçuk 3 aylıktan beri şapur şupur yer emzikte kullanıyoruz
Devrim_ patitoo aynı durum bizde de var. 3 aylığız ve eller yumruk şeklinde sürekli ağızda hatta bir eli ağzındayken diğerini de zorluyor kuzum girer mi diye😁
Edauu patitoo bu ayda normal, ellerini yeni kesfeerikleri icin emiyo lar bizimde emzik de emiyo ama emzigü atıp elini sokuyo emioyo sonra midesi bulanıyor cıkarıyo ve cok salya alıyomus bu ayda