tugbamomy Hanımlar iyi akşamlar. Bebeğim 44 günlük. Bebeğin doyup doymadığını bez sayısından anlarız diyoruz da buradaki bez sayısı kadar kaka yapmış olması da gerekiyor mu? Kafam karışık
Deletedmom348 tugbamomy Hayır 3 dolu çişli bez doğduğunu gösterir canım. Kaka her gün yapmasa da olur
Gulsahhhh Bende öyle biliyorum doktorlar genelde çocuk huysuz değilse çişinide yapıyorsa kakası için sorun yok dediler 3 4 gün de yapmasa sorun yok diyorlar
Erenmm tugbamomy benim 4 aylık birgün yapıyo kaka bigün yapmıyor bazen günde 2 defa yapıyor bir aylıkken hep bez değiştirirdim çişli doyuyor derdim doymuyormuş kilodan anlaşıldı evde baskül varsa ona çık tartıl sonra bebişini kucağına al çık tartıl öyle takip edebilirsin
Duygusm tugbamomy Önemli olan çiş. Çünkü anne sütü alan bebekler günlerce kaka yapmayabilir veya günde 10 kere kaka yapabilir, hepsi normaldir. Ama 5-6 kere dolu çişli bez alıyorsanız beslenmesi yeterlidir.
Busraf44 tugbamomy 5 çişli bez karnının doyduğu anlamına geliyor kaka yapıp yapmamasını Kafaya takmayın anne sütü alan bebekler bazen kakayı geç yapabiliyor