Kaan12 Merhabalar bebeğim 28 günlük göbek bağı 7. Gün düştü ama şuan hala kabuk şeklinde bişey var göbeğinde geç mi geciyo normal mi
sinemin Kaan12 bende de var bizde 23 günlüğüz 5 günlükken düştü içinde dediğin gibi siyahımsı kabuk var doktora sordum cuma günü gittiğimde kendiliğinden düşer 4-5 güne düşmezse getir dediler
Kaan12 sinemin banyo yaptırıyosunuz dimi sizde ilk başta yaptırmadım sadece göbeği düşene kadar sonra hep yaptırdık yani doktorda bı sakınca görmedi inşallah kötü bişey değildir ya
Kaan12 Dilanacr ama yikabilir miyim diye sordum göbeği düştükten sonra kontrole götürdüm yikabilirsin dedi bana içime bı şüphe düştü kırk güne kadarsa iyi Çarşamba konteol var sorarım yine
Dilanacr Kaan12 yıkayabilirsiniz sadece göbeğine su gelmesin gelirse iyice kurulamak gerekiyor iltihap kapar
sinemin Kaan12 ben göbek bağı varken bi kere yıkadım hastaneden gelir gelmez sonra düştükten 2 gün sonra yıkadım sonra haftalık yıkamaya başladım zaten bi sıkıntı olmaz canım onun dışında kuru tutmaya çalış ben özellikle kuruluyorum göbeğini
Es234 Kaan12 o zamanla gecer onda sikinti yok dedi doktorumuz ama.yinede iciniz rahat etmiyor sa sorun doktorunuza