Anne_24 1 aylık bebeğimin yüzünde sivilce görünümünde izler var bu durumla daha önce karşılaşanlar var mı bitek yüzünde var vücudunda yok Nasıl geçer bu izler ne yapmalıyım
Abektas Anne_24 bugun youtube de çocuk doktorunu dinledim. Anneden gelen hormonlar vs birşeyler dedi sonuç olarak Önemli birşy olmadığını zamanla geçeceğini söyledi. Benim bebeğimdede çıkıyor ara ara.
idil1990 Anne_24 yeni dogan hemen hemen her bebekte oluyor eskiler sutun yariyor derler. Zamanla geciyor. Asiri derecede kizarik pul pul dokulmuyorsa korkma kilo aldigi icin oluyormus.
Hohomoromu Anne_24 sivilce değil canım sıcamtan isilik olmuştur muhtemelen fazla sıcak tutmamaya calıs fazla bastırma bebegını
Boncugumm Anne_24 canım alerjisi olabilir benim bebeğimin de yüzünde sivilceler vardı süt ve yumurta alerjisi varmış 2 aylıkken fark ettik ben onları yemeyi bırakınca geçti yüzü sende 2-3 gün dene bakalım sönecek mi
Gizemmatalay Yenidoğan bebeklerde olan bir durum milia deniyor bu sivilcelere benim bebeğimde de var. 2. Ayın sonuna kadar geçiyormuş genelde.
Boncugumm Anne_24 süt ürünlerini de kesmem lazım ama canım peynir yoğurt içinde süt olan herşey kısacası 🤷♀️
aLmisMomSs Anne_24 canım çok normal sütçük lekesi deniliyor bunlara 2 ay normal kendiliğinden geçiyor 🌺 Tam isilik gibi değil sadece yüzünde ve başında var değil mi?Mini mini sivilce hatta benim beybinin kulaklarında bile cıkmıstı 😇Doktoruna danıştık oradan biliyorum