AsilAlsancak Arkadaşlar sarılık oranımız 13 olmus bunu azaltmak icin napmak gerek kac saatte bir yada ne kadar surede bir emzirmeliyim?
Serzeyy AsilAlsancak merhaba, 2 saate bir emzirmelisiniz denilmişti bana ama ben 2 saati beklemedim zaten çabuk yoruluyor ve bırakıyor uyandirabildigim süre boyunca emzirmeye çalıştım, daha erken atlattı bu şekilde.
Gunes55 AsilAlsancak 13 bi risk deil bence.bizimki de oyleydi bi sorun cikmadi ama beizim bebek surekli beslenmek isteyen bi bebekti. 2 saati gecirmeden besleyin siz bisey olmaz Allahin izniyle
Kaganbaby AsilAlsancak her istediğinde ver saat başı bile emzirsen olur. Ne kadar emzirirsen o kadar çabuk geçer
Askanne Bn hep emzırdım ve sureklı gunese cıkardm bırde beyaz ısık odada yatırdım sarılık gecmıstı rengıde zamnla normale dondu sız hep emzırın cok gecms olsun
Glsmblm3 Benim 45 günlük olana kadar uzayan sarılık vardı ne kadar emzirmemde geçmedi doktor idrara bakınca enfeksiyon var ondan geçmiyor sarılığı dedi 3 gün enfeksiyon için tedavi gördü ve şuan sarılık yok
mer_mer AsilAlsancak 2 saatte bir demişlerdi banada ama bende Aransada aranmasada teklif ettim memeyş hep bizde meme reddi vardı bide sagıpta veriyordum mamada veriyordum doktor tavsiyesiyle direk güneşe değil camdan yansıyan güneşe cıkartıyordum sabah 10 gibi 20 dk falan degerimiz 14tü hastanede kaldık 1 gece bu dediklerimle 6ua düşürdük bir haftada
AYLININANNESI2020 AsilAlsancak biz sarlk yuzunden fototerapi gorduk Sana tavsiyem asla bebegini 1saatden fazla uyumasna izin verme cunki sarlk bebegin uyutuyor hep aclik duygusu gelse bile uyuyor yavrucak Ben bilmedm ve uymaya hep biraktim rahat ettdgnj dusundm ve sarlk 19a yukseldi simdi cokk sukur atlattik bol bol yedrdm mama +anne sutu gittim
Kuzey03 AsilAlsancak bizde de vardı sarılık beşiğin kenarına sarı battaniye asmıştım yıkama suyuna altın koyduk ve beyaz ışık cok iyi odanın ışığu beyazsa akşam saatlerinde erken aç ışıkda dursun biz bu şekilde çok çabuk atlattık ve emzirme tabi iki saate bir deniliyor ama ben daha sık Aralıklarla veriyordum ne zaman ağlarsa veriyordum