emine_cihanker Merhabalar bebeğim 23 günlük doyup doymadığını nasıl anlamam lazım bez takibi deniliyor ama bugün 2.günü kakasını yapmadı bana tavsiyede bulunurmusunuz sürekli uyuyor 3 4 saat sonra kalkıp emiyor yardımcı olurmusunuz…
Mom299 emine_cihanker korkma canım. Benim bebegimde bir hafta önce basladı kaka yapamama sıkıntısı sanırım metebolizmaları degişgenlik gösteriyor artık bizde o sıkıntılardan çekiyoruz gazımız bile var yani aglaması yoksa bezi sürekli çişliyse doyuyordur merak etme
Es234 emine_cihanker kakasini hic yapmiyor cisini peki doymasa uyumaz ama kuzum ama kaldir emzir canim.ne kadar emerse o kadar hemen toplanir
Askanne Daha cok kucuk bol emzır kakayla anlasılmz bezin agırlıgı onmlı cok uyumasına ızın vermeyın farkında olamadan sekerı duser uyku yapar hep emzırın
emine_cihanker Askanne uyandırmaya çalışıyorum ama bazen uyanmıyor bazende uyanıyor uyansada emmiyor bu sefer
Askanne Altını acın bırde topugunu sıkın memeyıagzına dogru degdırın sutu damlatın tadını alınca emmeye baslar ugrasınkı bırakmasın sızı
Yfk Ilk zamanlar saatlerce uyuyorlar ama en fazla 3 saatte bir emzirin hatta 2 saatte bir sarılığı kolay atlatır kan şekeri düşmez uyusa bile rüya öğünü yaparsınız uykuda emzirin
Yfk emine_cihanker o zaman biraz uyandırmak için mücadele edeceksiniz bizimde öyleydi, şimdide uyusun diye dualar ediyoruz 😔