Cisem_25 Merhaba. Bir yaşında kızım var, Allah nasip ederse sınava girmek istiyorum seneye. Kitap almadan ‘benim hocam’, videolarıyla çalışmayı düşünüyorum. Tecrübeliler var mıdır acaba fikirlerinize ihtiyacım var. Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?
Drasya11 Cisem_25 Bende o yol ile çalışıp sınava girmiştim tıp fakültesini kazandım. Üstelik 2 aylık bebeğim vardı.. test kitabına ihtiyacın olacak sadece. Kasım ayında kardeşim sınava girecek o sınav neticelensin sana not ve Kitaplar gönderiyim kazanamaman mümkün değil. Ben doktor oldum o notlar sayesinde
Sdka27 Cisem_25 doping hafiza die bisi gormstm instagramda kullananlar baya memnun ve basarms durumdalar bi arastrin istersenz bnd ilerde calsrsam ondan alcam 😅
eced16 Cisem_25 5 yıl oldu atanalı Benim hocamda ders anlatan çoğu hoca o dönem dershanede hocamdı. Faydalı olur videolar👍 Bebişten fırsat bulup düzenli çalışırsanız olur inşallah. Bölümünüze de bağlı tabii ne kadar alım olduğuna ☺️
Beyzagok Cisem_25 tarih Mehmet Celal ozyildizi dinle isen yayıncılık. Vatandaşlık özgür özkınık hoca o da isem yalniz çok yavaş konuşuyor 2 hızına al. Coğrafya bayram Meral benim hocam. Türkçe Aker kartal en iyisi eğitim bilimlerinde Ayşegül hocayı dibleme fenalık geçirirsin 😅 aklıma gelenler bunlar ben faydalarını gördüm ama Nisan ayında bebeğim doğdu o zamandan beri kitap açamıyorum doğru düzgün nasil olacaak bilmiyorum doğumdan önceye kadar çok çalışmıştım ama
Sezinnur Bende çalışmak istiyorum. Fakat kızıma evin işlerine bile yetişemiyorum. Aklım hep orada ama bir türlü baslayamiyorum. Hiç zaman bulamıyor.😔
Cisem_25 Sezinnur Emek verip okuyup evde oturmak bir yerden sonra insanın zoruna gidiyor. Bizden gayret gerisi Allah ın takdiri.
Beyzagok Sezinnur off ben de aynı durumdayım çok üzülüyorum sürekli kitaplar gözümün önünde baktıkça üzülüyorum 😥😥
gzmemr Drasya11 o notları alıp napsın ki postu açan kişi kpss den bahsediyor 😀 öabt alan 😊bende gireceğim En güzeli benim hocam videoları izleyip test çözmek ❤️
CocukGelisimci Drasya11 ben bu sene girecem o notları ve kitapları bulamazmıyımm eşimden bosaniorum ailemle yaşıyorum cocuk gelişim öğretmeniyim su an çalışmıyorum çalışıp ayaklarımın üstünde durmak istiyorum 😑
Drasya11 Sdka27 Feda olsun dostum yeter ki işimiz olsun kadınlar çalışsın 🙏 ama dediğim gibi beni kaybetme iletişim halinde olalım
Drasya11 Cisem_25 Bir ton not diyebilirim. 4 ayrı hocanın hem de. Ben tarihten tam yaptım ki tarihi aşırı seviyorum. Birbirimizi kaybetmeyelim hatta kullanıcı adımı not al sana Allah izin verirse gönderirim
Cisem_25 Drasya11 yalnız yanlış anlaşılma olmadı demi ben kpss için post açmıştım lisans mezunuyum öğretmenlik. O notlar sayesinde tıpı kazandım dediniz de acaba üniversite sınavı mı anladınız? 😊 Ama iyi niyetiniz için Allah hep güzellikler versin size
Drasya11 Sdka27 Valla kuzum ben ne facebook ne de ınstagram kullanıyorum … İnsanlardan uzak, internetten olabildiğince uzak bir hayat geçirmeye çalışıyorum. Bu programı da çocuğum için indirdim. Ama en kısa sürede toparlayım notları malım dışarı çıkamıyoruz olsa hemen fotokopi gönderirim SANa
Drasya11 Cisem_25 Şöyle ki canım ortak konular var hem üniversite sınavında hem de kpss de. Örneğin inkılap tarihi. Ben ortak olan konuların notlarını sana göndereceğim, ayrıca ablamda öğretmen alan bilgisi vs notları mevcut. Bizim o notlardan çok kişi yararlandı sizde yararlanın ❤️ Bende KPSS ye girdim atandım hemşire olarak. Şimdi Çalıştığım eğitim hastanesinde tıp eğitimi görüyorum. Her türlü sınava girdim çıktım anlayacağın. Dualarım seninle inşaallah sende atanırsın .. para kazanmak insanlara faydalı olmak çok güzel
Sdka27 Drasya11 bi yandan en iyisini yapiosn kuzum aslnda bnm acelem yok beklerm yavru azck bebelerim buyusun de ole bisiler yapmk istiom ins 😅 ama notlar hazr oldgnda haber edrsinn smdiden ckk saol bacisi 😘 bi de bn lisans mezunyum notlar bna da uyar mi ki ay bi de hic blmiom bu lisans kpss isini ya cok karisik gelio bna 😬
Eylul06 Drasya11 tebrik ederim sizi insalah bende sizin gibi olurum hemşireyim üniversite Hastanesinde devlete atanmak istiyorum insallah atanırım Tıp Fakültesi benim de hayalimdi
CocukGelisimci Drasya11 bana da gönderir misin cnm zorlu bir süreç içerisindeyim meslek hayatina atınmam gerekiyor oğlum icin ailemde destek cocuk gelişim öğretmenliym ama su an çalışmıyorum
Drasya11 Eylul06 Çok sevindim meslektaş olduğumuza. Yok sen benim gibi olma 😊 Çünkü ben tıp alanına olan düşkünlüğüm nedeni ile bir süre psikiyatrik tedavi gördüm hastanede yattım. Aşırı seviyorum mesleğimi ameliyatı kesip biçmeyi 😁 Kendimi tamamen sağlık alanına adadım ama çocukla zor oluyor tabi. Dilerim bir gün sende hayaline kavuşursun . Bu arada neden devlet hastanesi istiyorsun araştırma hastanesinden memnun değil misin
Eylul06 Drasya11 üniversite hastanesi yöke baglı oldugu için daha sıkıntılı her açıdan eş durumu için 1.5 yıl bekledik salak saçma düzenleri var ben baya sogudum çalıstığım klinikte sorun yaşadım sevemedim tek artısı eşimle orda tanıştım doktor olmak hayalimdi bakalım eşim yüksek lisans yap öğretmen ol diyor doktorlugun eski durumu yok diyor bakalım ne olacak
Alprn4 Ben de gireceğim bu yıl kpss ye kaynaklar hakkında hiç bilgim yok kaynak tavsiyesi olan varsa memnun olurum, 3-4 yıl ara vermiştim öğretmenim inş. Bir gün bende atanırım
Cisem_25 Alprn4 Ben ara vermeden önce pegem yayınlarından çalışmıştım alan bilgisine. Gk gy derslerinde benim hocam dan çalışmıştım ve gayet verim almıştım.