sinemin Es234 yok benim kanamam dün bitti ama sarımsı lekeye döndü gün geçtikçe azalıp bitiyormuş rengi açıla açıla
Es234 sinemin tabikide veriliyor sislik gidiyor karin kismi bayagi gidiyor ben 45 kilo gebe kaldim 53 ile dogum yaptim simdi 50 galiba agdetten sonra rahat 45 olurum
110520 Es234 benim 38 gün sürdü 2. Ayımda adet oldum 40 gün kanama olur diyorlar benim bi kaç gün bitip sonra yine kanamam devam etmişti belli olmuyor bazen bitti sanıp yeniden olabilir 40ın içinde normal canım
Melismise Es234 40 gün sürüyo tabi ustude olabilir adette belli olmaz üç ay oldu dogum yapalı halen olmadım
elifiii Baturummm evet aynen çok ödem olmuştum ama hep kilo fazlalığıma yormuştum. Regl olduktan sonra 3-4 kg verdim. Sonrasında da diyet yaptım 4 kg daha vermiştim ki pandemi oldu 😔geri aldım. ama 3-4 kg veriliyor regl olunca.
Minikcivcivim Es234 hayır oluyor çocuk. Adet olmadığım halde emzirirken doğum kontrol hapı kullanmıştım ben. Doktorum da zaten adet olmadığına güvenme, hamile kalırsın diye uyarmıştı beni. Korunmazsanız her zaman bir ihtimal var yani dikkatli olun derim
Duygusm Es234 Benim 40 günden fazla sürmüştü tam olarak bitmesi. Süt verildiği sürece de adet olmayabiliyormuş, normalmiş, doktorum söylemişti.