Birkizbiroglan Mom3 maşallah ❣️🌼🌼 vallahi bizimki emeklem moduna geliyor sonrası geri o popoyu yukari kadar kaldırıp hemen oturuyor 😁diyorum heralde emeklemez 😊 8.5 aylığız buarada 🌸
asyasare Aselinaannesi benim kizimda bugun tam 7 aylik oldu. 1 haftadir evin her yerine surunerek gidiyor . emekleme pozisyonune gelip ileri geri sallanip yine yatiyor yere yine surunuyor 🤦♀️darisi basimiza bir an once kalkar dizleri ustune insallah surun surun yerleri supurdu resmen
Lion1sev Mom3 maşallah ne güzel benim oğlumda 11 aylık artık emeklemenin ilerisinde koşarcasına emekliyor tutunup kalkıyor ellerini bırakıp ayakta dengede durmaya çalışıyor bu daha tehlikeli aslında şu anda tadını çıkarabilirsiniz😅
BeyzaLivaLeyla Mom3 hadi gözünüz aydın😍 bebeğinizin peşinden ayrılmayacağınız bebeğinizinde sizin peşinizden ayrılmayacağı günler çok yakın 🤣 10 aylıktan selam olsun düz duvara tırmanıyoruz girmedik delik bırakmıyoruz şuan
berkayy Mom3 maşallah benimkisi erkenci 5.5 aylıkken emekledi şimdi 7 ay 9 günlük ve elimizden tutup yürüyor koltuk yanlarında tutunup yürüyor 😊