Gizemmatalay Merhabalar silikon göğüs uçlarını nasıl muhafaza ediyorsunuz ve nasıl steril ediyorsunuz acaba sadece kaynar suda bekletmek yeterli midir?
Borasmomy Gizemmatalay her gün kaynatıyorum canım ardından biberon emzik temizleyiciyle yıkayıp kuruluyorum
Deletedmom896 Sadece sıcak su ile yıkayıp kurulayıp kabına koyuyorum emzireceğim zaman tekrar bi duruluyorum emziriyorum yeterli geldiğine inanıyorum ☺️
Deletedmom896 Hafsamm pril içindeki petrolden dolayı silikon temizliğinde çok önerilmiyor canım aklında olsun direk silikona geçebilirmiş 🙏🏻
Deletedmom896 Hafsamm aklına gelebilecek tüm temizleyicilerde oluyor canım maalesef zaten öyle ince temizliğe gerek yok sıcak su yeterli temiz bir kapta muhafaza ediyorsun durulayıp emziriyorsun
Deletedmom896 Hafsamm biberon silikon plastik ise evet makine de bile yıkıyorsanız kaynatmanız gerekiyor
Larinaz Deterjan kullanmayın bence.günlük kaynattım ben hep.her kulakndıktan snrada socak suyla yıkayıp peçeteyle kuruladım.
Gizemmatalay Sadece biberon emzik için deterjanlar var onlardan da mı kullanmayalım ? Tavsiye eder misiniz?