Tugce_hckrkmz37 Kızlar bebegimin gögsünde süt toplanması var ve cok agrı yapıyor interntte baktım hiç bişe yapılmaması gerekliymiş ama o nedenle hiç durmuyo uyumuyo ne gece ne gündüz başına gelen var mı ne yapmm gerekli
Asli123 Tugce_hckrkmz37 o bölgeye asla mudahele etmemelisiniz. Ovalamak yanlış bir eylem onu biliyorum baska bir bilgim yok
Madame Tugce_hckrkmz37 yorumları şok içinde okudum bilmeden yeni doğan bebek için nasıl böyle tavsiyede bulunuyorlar! Benim bebeğim doğdugu zaman eşim krem sürerken ovmus memeleri süt toplamıştı sarılık olduğu için hergun hastaneye gidiyorduk zaten sabahına hastaneye gittiğimizde sorduk doktor kesinlikle elinizi sürmeyin kendi kendine gecicek dedi yenidoğan bebeğin memesine ellenmezmis yoksa öyle kalabilirmis siz çok ovmussunuz sanırım
UmayNil Tugce_hckrkmz37 kesinlikle dokunmayın ovalamayın. Bir doktora danışın. Kendiliğinden geçiyor diye biliyorum ama..
Lina270720 Tugce_hckrkmz37 canım eski insanlar göğüslerini ovuyorlarmış çocuğun sütü dağılsın diye çok bastırmadan hafif hafif parmak ucuyla istersen öyle yapabilirsin.
Zeynepazram Lina270720 hayır kesinlikle ovulmamalı dokunulmamalı kendisi geciyor Tugce_hckrkmz37 post sahibi ovdugu icin enfeksiyon kapmasına sebep olmus olabilir mutlaka dr a sorun eskilerde her seyi dogru bilmiyor