Gulap-1234 4ay önce doğum yaptım şu son günlerde sabah kalkamıyorum bel ağrısından sezeryanla doğum yapmıştım hami tüm evi temizlediğimde bile olmazdı bel ağrım ama şu sıralar sürekli ağrıyor belim sebebi ne olabilir ki :(
dygcm Gulap-1234 genelde sezeryandan sonra insanlar bel ağrısından muzdarip oluyo nedenini bilmiyorum ama benımde ara ara bazı gunler agrım olup geciyo 😕
ZyNpYigit Gulap-1234 bnde sezeryn oldum 8 ay oldu hic bel sgrm yda szerun termde agri olmdi ustms olblirsnz bnm sdce sezryn epidrel oldm icn ard cok az igne yerm agrio isimi ypma engl olmuo
Gulap-1234 dygcm ilk başlarda yoktu hatta anestezi oldumki ilerde bel ağrısı çekmemek için som günlerde çok ağrı yapıyor kalkamıyorum resmen :(
dygcm Gulap-1234 acaba açıkta fılan kalıyo soguk alıyo olabılır mı ? Terleyıp teriniz soguyosa ustunuzde fılan bılemedım sımdı😕
Gulap-1234 ZyNpYigit cam açık olduğu içinmi çarpıyor acaba olabilirmiki havalar sıcak diye açıyorum sonuna kadar
ZyNpYigit Gulap-1234 olablir terliyoruz farketmiorz bn ceyrnda klinca igne yerlerim agrio oda şiddetli deil yani istersnz dr grusn danisn