asyasare hanimlar kizima dun seftali ve muz karistirip yedirdim . daha oncede yedirmistim ama bu sefe seftali fazla geldi sanirim asitli oldugundan mi nedir bilemiyorum sabah bir kalktim poposu vajinasi kipkirmizi. simdilik sicilce gibi seyler yok ama kipkirmizi sanki boyayla boyamisim. sudocrem vs surekli kullaniyorum zaten. ama gecirmiyor. ne surmemi tavsiye edersiniz
elifiii asyasare oksizinc %40’lık, hametan ve travazol merhemleri karostırıp sürebilirsiniz. Sudokrem geçirmez maalesef. Her alt değiştirmede Yıkayıp pamuklu bir bez ile kurulayın, ıslak kalmasın ve hep bu yaglı karısımı sürün. 1-2 güne geçer inş.
AmineGlce asyasare benim kızımda geçenlerde çok kötü pişik olmuştu hatta yaraya dönüştü pişiği ben hametan ve travazolu karıştırıp sürüyorum o iyleştirdi. Bir de kantoron yağını duydum instagramda çok iyi geliyormuş onuda aldım. Bir iki günde onu uyguladım şimdi geçti çok şükür. Sudocrem pişiği iyleştirmiyor malesef. En etkilisi travazol. Onuda katıştırıp kullanmak gerek.
asyasare elifiii cok tesekkur ediyorum. her gun banyo yapiyoruz o kadar dikkat ediyorum. seftaliden oldugunu dusunuyorum insallah gecer
asyasare Eda0666 evimde var ayvaliktan köylü pazarindan almistim. ama bendeki sari degil kirmizi . kirmizi surulebilir mi
elifiii asyasare eğer deniz yakınsa denize de her gün sokun iyi gelir. Oğlum 6 aylıkken bir virüs yüzünden bağırsakları sürekli ishal gibi oluyordu pişiği geçmediği için temiz denize götürdük hemen iyileşiyordu. Tabi biraz yüzdürüp sonra durulanacak. Çok geçmiş olsun geçer.
asyasare AmineGlce esime aldiracagim simdi. hametan hangi rengi acaba bir sariri bir mavisi varmis sanirim
asyasare Eda0666 super simdi kuveti doldurdum boyun simidyle yuzuyor cikinca kurulayip suruyorum o zaman
asyasare Kk39 genelde kaka yaptiginda yikarim silmem. hep cok dikkat ettim hergun banyo yapariz. ilk defa basima geliyor cok uzuldum gercekten.
Kk39 asyasare ee tabi üzülür insan siz yinede bikac gün suyla yıkayın çeşme altında iyi gelir inşallah