Mevsimela Merhaba.Bebegim 7 gunluk.Sarilik oldu.Doktor bol bol emsin dedi ama bebegim emerken uyuyakaliyor.Bazen emdiginde sut gelmiyor mu diye dusunuyorim.Sarilik ne kadar surede gcer ve bu surecte neler yapabilirim?
DilekB_ Mevsimela benim kızım 2 gün sonra 3 ayına girecek hala daha yüzünde ve gözünde sarılık var DR unuz 15 günlük olduktan sonra korkmayın sıkıntı olmaz demişti...
ysmmnk Mevsimela benim de bebeğim 16 günlük bugün itibariyle. 5 günlükken sarılık olduk bi gece hastanede yattık ışık tedavisi aldık. Bugün doktor kontrolümüzde doktorumuz sarılığı geçmek üzere kilo da almış sorun yok artık dedi. Sık kontrole götürün sürekli ölçtürün sarılığını. Geçmiş olsun çok.
Nily Mevsimela oyyy ne tatlidir o:)) Bolca emzir uyandırmaya calıs 10-15gün sürüyor sonra gecer annesi. Bol bol emzir ama . Gerekli olursa dr takibinde mama takviyeside yapılabiliyor. Doktoruna danışırsın
BilGen0609 Mevsimela tek çare bol bol emzirmek... bizimki 6 günlük ... ilk zamanlar sütüm damla damla geliyordu ... hatta ucunu sıkıyordum gelsin diye ... bi yerden Antep fıstığının sürü çoğaltılını duydum ... hemen aldım ve yedim ... süt çoğaldı .... çocuğum sarılık olmadığı gibi 100 gr da almış ... uyumasına çok izin vermeyin emerken çenesine ayaklarına dokunun ....
Nily DilekB_ aa neden okdr uzun sürmüş anne sütü sarılıgımı acaba sizinki Bu aylarda çok yaygın olmuyorda ondan merak ettim. Benm bebeğim 15günlük olduğunda bitmisti sarılıgı ama fototerapi almıstı ondan erken bitti sanıırım
Cutebaby Mevsimela şöyle deyim benim kızım mor ışık gördü anne sütü verince değer artıyordu mama verince değer düşüyordu süt varken mama vermek doğru değil ama benim sütüm bol olmasına rağmen doktor günlük bir sefer mama ver demişti ve 1 kutuya bitirene kadar devam etmiştim
Bubu Mevsimela emzir elinden geldigince uyandır emzir uyandrmak için altnı ac topuguna vur uyandr b şekilde ben şırıngayla agzına sıkıyordm yarm saatte bir sütümü benm bebegm erken dogdugu için 2ay sürdü gecmesi sarılıgın amankritikmdönemi bi haftada atlatırsınız güzel beslerseniz.
Mevsimela Merhaba.yine ben.Bu hafta tekrar doktora gittik sarilik orani dusmus ve birazcik kilo almis bebegim.Dun ve onceki gun rengide iyiydi ama bugun bana yine biraz sari geldi.Düsen sarilik tekrar yukselir mi?