bircocukannesiomom Kızlar hangi markalar iyi bu göğüs toparlayıcı dikleştirici kremler olarak? Ya da siz ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Muhammedd23 bircocukannesiomom böyle bir şey mümkün değil canım ameliyat bile olsalar tam dikleşmiş olmuyor. Doktor bana demişti sütyensiz tam dik durması mümkün değil ancak silikon takılan göğüsler ve küçük göğüsler havada dik durur
bircocukannesiomom Muhammedd23 ama benim hamilelikte başladı sarkmalar… Doğum’dan sonra 1 ay boyunca sağma yaptım..bin beter sarktılar.. Yırtıklar oluştu çünkü göğüslerim zayıfladı Çok sarktı babanne göğsü gibi 😭 meme ucu karnıma değiyor 🥺
bircocukannesiomom Muhammedd23 dedim belki sıkılaştıran bir krem vardır hani internetten bazen gördüklerimiz var ya ondan dedim kuzum bilmiyorum ya ay çok çaresizim gülesim geldi 😂
Adarenn bircocukannesiomom para tuzağı onlar hatta bir kadın haberlere çıkmıştı kadının krem sürdüğü yerler yanmış . Bu bu kadar kolay bir şey olsa kimse bıçak altına yatmazdı. Genel anestezi fobim var olmasa ben çoktan yaptırmıştım ama korkuyorum işte
Muhammedd23 bircocukannesiomom yalan dolan. Alış memelerine canım 😂 olmadı birgun ameliyat olacam kurtukacam hayaliyle sabret 😂 ahh ahh ☹️
bircocukannesiomom Adarenn mantıklı geldi bana dediğin ya… Eee o zaman eczacı kadın beni kanıracak desene…Bana dedi sana yağ karışımı hazırlayacam sonra ücretini söylerim bitirdikten sonra dedi. Malzemelere göre 😂
bircocukannesiomom Muhammedd23 he canım he 😂 HAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂 daha burnumu yaptıramadım kalmış ki memeleri yaptırak oldu canım 😂