Derya-Duru Çarşamba günü olduk o gün huzursuzluk yarattı ve akşamüstüne doğru vücut ısısı yükseldi. Takip ettim, bacaklarına havluya sararak buz akülerinden koydum yine rahatlatmadı ama inlemesini azalttı. Aşı olduğu gece perşembe sabahı saat 4-5 arası ağlayarak uyandı çocuk yine ateşlenmiş ölçtüm 37.4 olmuş. İkinci ölçümle 37.2 oldu derken 38i hiç görmedik. Emzirirken ishal gibi kaka yaptığını fark ettim normalde düzenlidir kakası ve sabahları 10-11 arası yapardı. Anlayacağınız gece 4te bir başladık ikinci günün gecesine kadar. Perşembe ikindi gibi 1 çay kaşığı calpol verdim artık çocuk ağrıdan mı yoksa sürekli ağlamaktan mı bilmiyorum calpolle rahatladı ve perşembe 12 den sonrayı rahat geçirdi uyudu. Cuma gününe bi şeyi kalmamıştı yalnız bacaklarında hafif sertlik vardı, masaj yapayım dedim yine de dokundurtmadı kızım. Siz ateşi takip edin belli aralıklarla ölçüm yapın. Ben iki gece kalın askılı zıbınla yatırdım ayaklarında da ince çorapla olacak şekilde. Bu arada en çok kafasında yanma oldu vücudundaki bütün ateş sanki başında toplanmış gibiydi. Emzirmeye çalıştım çünkü güvenli bir ortamda olmak istiyorlar. Müslim bezlerle yüzünü sildim koltuk altını sildim. Eğer her ateşlendiğinde parasetamol türevi ilaçları verirsek ateşe karşı direnç gösterip diğer ateşlenmelerde ilaçsız atlatamayız. Siz takipte olun, söyledikleriniz şimdilik normal gözüküyor geçmiş olsun. 🙏🙂