Esilabal Hanımlar merhaba öncelikle hepimiz bebislerimizi saqlık we sıhatle büyütelim inşallah.. Hanımlar yaklasık bir ay oldu doqum yapalı we bes qündür kanamam bitmisti berrak renkte akıntım qeliyodu doktorun aşama aşama tarif ettiqi şekilde oldu ama buqün markete qittim qeldim biraz poset tasıdım öyle aqır biseyde deqildi ama hawa soquk olunca hızlı yürüdük ewe qeldiqimde birden kan boşaldı hemen tuwalete qittim klozette kan içinde kaldı hastaneden cıkmadan önce parlak rente temiz kan akıntısı olursa hemen qelin tarzında biseyler söylemislerdi tam hatırlamıyorum kanama parlak renke we baya sıwı hani bir yerinizi kesersiniz kanarya o sekilde endişelenmeli miyim böyle durum basına qelen war mı ? yardımcı olursanız çok sewinirim şimdiden teşekkürler
Aksa Esilabal başıma gelmedi ama doktorum başıma böyle bir şey gelirse hemen onu aramamı yada hsataneye gitmemi söylemişti. Bence bi arayın doktorunuzu yada hastaneye gidin içiniz rahat etsin
Esilabal Aksa hastaneden ayrılırken banada söylendi qibi aklımda iyice emin olayım istedim demekki ciddi bisey çok tesekkür ederim