Alpaslaninannesii Kizlar bugun Teyzem gelmisti ucuğu vardi 3 bucuk haftalik bebegimi öptü unutmus ucuğu olduğunu cok korkuyorummm bebegi yikadik ama insallah bisey olmaz daha cok kucuk 😥
Leylus Alpaslaninannesii canım uçuğuda bi nebze geçtim corona var normal şartlarda çocuğuna yaklaşmaması bile gerekiyor izin verme kimseye yaklaşmasına öpmesine el kadar yavrularımız 😥
Sarikuzumalp Alpaslaninannesii uçuğu kabuk bağladıysa sıkıntı olmaz ama henüz yeni çıkmış ve sulu tarzdaysa sıkıntı olabiliyor o zaman. İnşallah bir şey olmaz. Bende de bebeğim yeni doğduğun da çıkmıştı maske takarak emziriyordum.
Mom095 Leylus bizi dinleyen var sanki 😒 yavrumu o kadar uzak tutmaya çalışıyorum. Vallahi kucağımdan kapıp alıyolar bişey yapamıyorum. Allah korusun bebeklerimize bişey olsa onun vebalini nerde verecekler acaba
Alpaslaninannesii Mom095 aynen canim bana.cok pimpiriklisin diyorlar biz önceden bilmezdik bisey olmadi cocuklarimiza diyorlar
Alpaslaninannesii Sarikuzumalp insallah olmaz canim okdr moralim bozulduki anlatamam ben bile öpmüyorum
Leylus Alpaslaninannesii diceksin o çocuğun annesi sensin sana muhtac canım benim ağzı dili yok günah öyle düşün kimseyi kırmadan guzek bi dille söyleyebilirsin ki corona var ya bunu nasıl anlamazlar anlamıyorum 😥
Mom095 Alpaslaninannesii valla herkesin çocuğu kendine kıymetli. Ben artık hiç düşünmüyorum. Ne derlerse desinler. Daha kırkı yeni çıkmış çocuğu gözümün önünde oturttular. Bende oturtuyorsun bebeğimi dikkat et dedim diye nerdeyse kafama atıyolardı ne kıymetli çocuğun varmış diye.
Alpaslaninannesii Mom095 aynen canim cok haklisin bende surekli diyorum ucugun var dikkat et bebegi severken kafasini cok sarsmayin falan filan hc dusunmuyorlar