Guler94 Bebegın altı ay 19 günlük geceleri saat başı kalkıyor sütüm yetmıyor doymuyor olabılırmi?? Ne vermeliyim gece yok tutması ıcın?
Tuana4747 Guler94 büyük ihtimalle doymuyordur benim kızımda 6 ay 7 günlük doymayinca çok sık uyanıyor mamayı gece icirmezdim artık iciriyorum içince çok uyanmiyor
Kivircik Guler94 benim kizimda öyle mamaya baslamistm doymuyor diye degisen birsey olmadı.🙄 suan 9 aylik hala da aynı emen bebek kalkae diyor buyuklerimiz😑
Deletedmom_16 Guler94 7,5 aylık doysa da doymasa da kalkıyor. Açlıkla falan ilgili bişey değil bu maalesef. En azından benim oğlum öyle. Sabır ☺️
SinemTvl Guler94 emzirdikrwn sonra mama veriyorum doymadı DİE eliyle itiyor aklı memede o zaman da sık uyanıyor
Tuana4747 Guler94 sma kullanıyorum çok memnunum canım Bebelac similac Aptamil denedikten sonra sma da karar kıldık
Haceromer Gece yatmadan önce pekmezli yoğurt yedirin. Ayrıca genelde aç oldugu için değil alışkanlıktan kalkıyolar. Her uyandıgında emzirmeyin su içirip uyutun bi kaç gün sonra daha az uyanabilir