havvahiraninannesi Kizlar prensesim 5 ay 28 gunluk sanirim dis cikariyor hic durmadan agliyor ve uyumuyor dis jeli surdum fayda etmedi birisi karanfil yagi 1 damla sur dedi onu surdum oda cok yakti sanirim cck catliyacakti
afs9mart havvahiraninannesi bizimde dün gece ve bugun den beri emmeyi reddediyo ne beni ne bineronu sıvı mamayı çay kasıgıyla yedşrdşm resmen 3 saat te bi yiyen cocuk 4 saat 4.5 saat oluyo avıkmıyo ben veriyorum ama ıstarla reddediyo kendini itiyo yırtıyo kendini biberomu agzına veritorum damaklarıyla eziyo tutuyo agzında cekmiyo sanırım bizimde baslıyo acaba diş kabusumuz salı gunu randewumuz war bakalım doktor ne dicek
Ftmvrs13 havvahiraninannesi eline havuç gibi sert sebzeler verebilirsiniz diş etlerini kaşıması için muhtemelen diş etleri ağrıyordur 1 tatlı kaşığı calpol verin ki biraz ağrısı hafiflesin biz böyle atlattık
mom0989 havvahiraninannesi karanfil yağını direkt sürme tabi canım yakar. 1-2 yemek kaşığı zeytin yağın içine 10 tane kadar karanfil at içine 2-3 damla karanfil yağı damlat karıştır 1 gece oda sıcaklığında beklesin sonra dolan koy. Kullanıma hazır olur.