Busbus94 Bebeğim 1 aylık altını her aldığımda hıçkırıyor midesi doluysa hıçkırırken kusuyor alt almaya korkar oldum bu neden olur ki acaba
Neslihanysldl Busbus94 besin gereksinimi ve mide kapasitesi sürekli gelişiyor yani artıyor,o yüzden hazımsızlıklar normal ve hıçkırık kaçınılmaz😊
Rkyyksl Busbus94 hemşire beslenmek öncesi bezini değiştirin hareket ettiği için mideye baskı yapar ben kusar demişti birde böyle deneyin belki işe yarar
Cascas19 Deletedmom240 hıçkırırken emzirmek 1 aylık bebekte çok tehlikeli canım süt genzine kaçabilir 🌼 ancak bebek duramayacak kadar açsa kontrollü biraz daha dikey emzirmek gerekir.
idil1990 Busbus94 bebegimin ne zaman gazini cikarmadan yatirsam hickirmaya balsiyordu sonra cozdum ki hickirigi yapan gaz. Altini actigimdada kusuyordu emzirmeden almaya ozen gosteriyordum onune gecmis oldum. Belki sizinde boyledir
Mom9 Busbus94 kursağı büyüyor derler. Hareket ettirince diyafram çalışıyo o da hıçkırığa neden oluyor normal yani
Mom088 Cascas19 karnımdayken de çok hıçkırırdı iri bir bebekti sanırım evet büyükler birçok şeyi biliyorlar :)