Merveahmet Gfrn instagram da mutfakta bebek var sayfasını takip edebilirsiniz kolay basit tarifler var hep bebekler icin kaçıncı ayda ne verilecegide yaziyo
Gfrn Zeyyy biz 6.aya yeni girdik o yüzden olabilir mi acaba doldurmadık diye sıvı ağırlıklı gidelim dedi sanırım
ikos58 Gfrn tarhana ıcın bence erken bıze doktorumuz 7 den sonra baslarız demıstı. Bence sehrıye yapın yada ıspanak,brokolı,kabak,patates,havuc
Deletedmom_297 Geceumut bizim ev tarhanası nı yiyemezlerrr mi acaba dün bir çay kaşığı verdim döndü kaldı kızım bölüm mümkün bana bakıyor ağzında tuttu yemedi😄
Geceumut Deletedmom_297 baharat olmaması gerekiyormus bobrekleri yetersizmiş suan için bende sansa e bebekte buldum yoksa makarnavirmayfı sanirim ordan soylıycektim siz dr sorun bi vermeden once bizim için olan tarhanalarda çok baharat var
esma Yeğenim ek gıdaya başlar başlamaz ev tarhanası içti. Hemde kaselerce. Günde 3 öğün. Çocuk tam bi tarhana canavarı, şuan 1,5 yaşında. Bebek tarhanası diye bi şey olduğuna inanmıyorum. 😊 Tamamen ticari bence. Eskiden bebek tarhanası mı varmış. Annelerimiz neyle beslenmiş, keza bizler ne yemişiz. Benim bebeğim de 2 ay sonra ek gıdaya başlicak. Ev tarhanasıyla başlicam. Her şeyden tattırıcam. İnek sütü falan hariç tabi.