Tugba61 Genelde tum annelerın basına geldıgı gıbı gogus ucu yaralarıyla mucadele edıyorum.yaralara derman bulan var mı ne yaptıysam gecmıyor
GmzSnn Tugba61 iLk oLarak aciL başLık açmak yasak İkinci oLarak geçmiş oLsun şahsen kremi cebimde gezdirdm her emzirmeden sonra sürdüm o sekilde 1 hafta 10 günde iyileştim
hazallllhg Tugba61 her türlü krem kullandım , ayva jeli denedim, sütümü sürdüm. Yok kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.. En sonunda aktardan sarı kantaronyağı aldım 1-2 güne gögüslerim yumuşadı iyileşti benim.
Neslihan58058 Gögüs ucu kremleri kullan cnm hemen toparlıyor. Lansinoh be zade vital iyi geliyor bn özellikle ikinciden memnun kalmıştım birde gögüs pedi kullanıyorsan sürekli kullanma oda yaraaya sebep oluyor
GmzSnn Tugba61 emzirmeden öncede ucunu ısLatın sütünüzLe yumuşasın öyle werin bebeğin ağzına yoksa kuru kuruya direk emsin deyince yarıLmasına kanatmasına sebep oLuyo
Tugba61 Bende herseyı yapıyorum sımdı bır krem sparıs verdım onu beklıyorum mummsy naturel dıye bakayım fayda edecekmı etmezse o yagı denerım pedımı de sık sımdegısıyorum her emzırmeden sonra gogsumu yıkayıp kremlıyorum ıyılesecegıne daha cok acıyor
Neslihan58058 Tugba61 cnm eger akıyorsa pamuklu bi atlet parçası falan yırt koy o pedden daha iyi ama mümkün oldugunca ped kullanma
Tugba61 Valla 17 gunluk bebegım bes kutu ped bıtırdım ama bundan sonra oyle yapayım evde dısarı cıkınca ped kıyarım