Miraymenesa Arkadaşlar kızım 6 +29 ek gıdaya geçtik mümkün değil yemiyor sebze püreleri meyve püreleri yoğurt herşey denedim sadece tadına bakıyor en fazla yarım kaşık yiyor sizde de öyle mi düzeliyor mu eskisi gibi emmediğinden iyice zayıfladı çok üzülüyorum
Papatyam Miraymenesa yaptığınız püre 'yi yoğurt suyuyla veya kendi suyuyla hiç olmadı sıcak su ile açın. z biraz cıvık olsun. Kati birşey kızımın dilin e değince yemek istemiyor öğürüyor. Yani sebzeleri püre değil de çorba kıvamında verince ve aç olduğu an'a denk gelince çok güzel yer
Zeyyy Emzirdikten ne kadar sonra ek gıda vermek gerekiyo acaba benim kizim da tok mu ne anlamadım 1 kasık falan aliyo diğeri zorla gibi çok zorlamak istemiyorum emzirmeden kaç saat sonra verilmeli ki bide benim kız çok sık emiyo 😒
Miraymenesa Arkadaşlar alınmayın ama burda cinsellik sorsak 100 kişi yazar 2 dir ek gıda için yazıyorum Sağ olsun bir iki arkadaş dışında cevap veren Yok @adm lütfen uygulamanın amacını hatırlatalım
Acemi_ogretmen_annee Merhaba ek gıdanın en zor kısmı sanırım başlangıç olan 6. Ay biz malesef birden çok anlam yüklüyoruz sanıyorız ki yaptığımzın hepsni yiyecek tabağın dibini göreceğiz. Sakin olun annelerim panik yok 6 ay sadece tadım ayı doymasını beklemeyin ilk hafta blandır kullanın sonra azaltarak devam edin çok fazla blandır kullanmak pütürlü gıdaları almasını da zorlaştırabilir şuan yemesi gereken miktar ilk hafta bir tatlı kaşığı yavaş yavaş yemek kaşığı miktarınca o an azıcık yese de beyninin bir köşesine o tadı işliyor o sebeple bulamaç yapmamaya özen gösterin bebeğinizin aç olduğu bir ana denk getirin sizi emdikten 1,5 saat sonra mesela 6 aylık bir bebek 2-3 saat aralığında açıkır. Bebeğinize yeni bir tad verirken empati kurun kendinizi cin de karışık yemekleri tadarken hayal edin bakın bakalım kolay mı😌
Miraymenesa Çok teşekkür ediyorum haklısınız çok stres yaptım ek gıda olayından sonra sanki bebeğim zayıfladı sırf kilo olsun diye de saçma sapan şeyler de vermek istemiyorum bebeğim emiyor devam sütü de başlamayı düşünüyorum ama kararsızım siz devam sütü veriyormusunuz anne sütüne ek olarak 😊 Acemi_ogretmen_annee [bilinmeyen]
seda_seda Miraymenesa kilonuza doktorunuz ne diyor? Doktorunuz demedikçe bence devam sütü mama vs vermeyin
Miraymenesa seda_seda bu ay kontrole götürecem bende stres yapıyorum aslında ama yapay şeylerde vermek istemiyorum kafam da deli sorular
Ftmatk 5 aylıkken başladım şuan 6 ay 16 günlüğüz ben de zorlanıyorum tükürüyor zorlamıyorum alışır herhalde