Hazalrodinadar Hanımlar merhaba benim bebeğim bir aylık son iki haftadır sut içerken çok huysuzlaniyor elini ayağını oynatıyor memeyi ağzından çıkarıyor ama çokta emmek istiyor bu durumu yaşayan var mı ya 😣😣
Nursefa Hazalrodinadar gaz olabilir ve burnu kapalı olabilşr canım huzursuzlandugında karnına minik minik masaj yapabilirsin bence
Mom088 Hazalrodinadar ilk sıçramaya hoşgeldiniz . Benimde bebeğim 1 aylık bizim 3 4 gün sürdü geçti. Geçecek yani
Hazalrodinadar Nursefa yok burnuna da dikkat ediyorum gazını da çıkarıyorum canm valla karnınada masaj yapıyorum ama aynı sanki süt boğazında doluyor yutkunamıyor gibi çırpınıyor
Aybarss_Mom Hazalrodinadar bir süre böyle devam ediyor canım ne kadar yapsada gazı oluyor benim oğlum 3 aylık damla kullanmazsam yapamıyor 6 aya kadar böyle maalesef
Nursefa Hazalrodinadar kıyamam ya ama gaz çıkmış olsa bile içerde tekrar kalıyor birde sütünüzün tadına baktınız mı hiç bazen tuzlu olabiliyor ve emmiyorlar
Nursefa Hazalrodinadar evet canım bizim başımıza geliyordu çıktı bitti diyorduk sonra daha sonra tekrar gaz çıkartmak için pıt pıt vırunca sırtına yine çıkıyordu ben araştırmıştım mesela ilk yarımsaat midede olan gaz çabuk çıkıyırmuş yarım saat sonrasında bagırsaklara iniyormuş hem zor hemde aşırı huysuzlaştırıyormuş bebekleri