Kbra1741 HocaAnne Valla ben hiç birşey yapmıyorum yatağına koyuyorum öpüyorum sonrada kendi uyuyor tabi uyutmadan önce bolca emziyorum 🧿
Dilberzeynep HocaAnne 45 günluk bebegim var aksam duş aldiriyorum sevisiyoruz biraz sonra hafiften sallıyorum ayaklarimda ama elektrikli supurge sesinde uyuyor.
Gulzadekti HocaAnne emziriyorum yanına yatiyorum uyuyo ama bazen inat eeiyor o zaman beyaz gürültyle uyutuyorum
AliYekta15 HocaAnne hiç kendi kendine uyuyan bebiş olmadı hep bi destek istedi uykuya dalmak için 😔 ataktan dolayı sanırım çok huysuz 2 gündür ayakta sallayarak uyutuyorum😔
Boncukgozveannesi Yesilgozlum bazı bebekler anne karnında duyduğu seslerle çok güzel uyuyor saç kurutma makinesi çamaşır makinesi yada araba sesi benim oğlum doğduğundan beri elektrik süpürgesi sesi ile uyuyor temizlik yaparken keşfetmiştim beşiğine koyuyorum gece lambasını açıyorum elektrik süpürgesi sesiyle hemen dalıyor
ESRA_07 Betul055#6077916 Güldürdünüz beni 🤣🤣 bizde de aynı genelde emerek uyumadıysan sallayarak hiç uyumazsa kucakta gezerek.7 aylık bu arada 🤦♀️ kendi kendine uyur yazanlara imrenirim maşallah nazar değmesin
Cihangir20 Battaniye de anam ağlayan kadar sallıyorum o bana ben ona bakıyom ya oğlum pes ediyo ya ben 🙄