Erva1997 Merhaba hanımlar. 3 buçuk aylık bir kızım var geçen ay kustuğu için 400 gram almıştı ama kusması geçen ay tamamen geçti. Şimdi bakıyorum gene az kilo alıyor. Sütümde var çişli bez sayısıda iyi. Normal midir acaba?
Boncukgozveannesi Erva1997 sadece sütünüz az yağlı olabilir kaliteyi arttırmak için kuruyemişler ve et ürünleri tüketin bol bol emzirin 🌺
Deletedmom315 Erva1997 kaç kilo canım .birde güzel emiyor mu. Benim kızımda 3 aylık bu ay sadece 500 gram almış .sutumde iyi benim .ama 2 saatte bir 5 dk emiyor.ve aşırı hareketli
Oykuasyam Erva1997 bizde şuan 7 ay 2 gunluguz 9.400 gram her ay 800 gram alıyoruz rahat ek.gidadayiz ama daha çok emmeye meyilliz bence bebekten bebeğe değişir kiloyu çok takmayın sağlıklı olsun yeter
Erva1997 Boncukgozveannesi aslında sütüm de epey yağlı. Bir gün çok güzel saati saatine emiyor bazen uzun süre emmek istemiyor o etki ediyor olabilir mi?
Erva1997 Deletedmom315 6 kiloydu 3 aylık ölçümünde şu an çok emin değilim evde tartı çok net ölçmüyor ama az aldığı belli oluyor. Benim kızımda çok hareketli ama emmesinde dengesizlik var bir bakıyorum çok güzel emiyor bazende hiç emmek istemiyor. Emme süresi bebekten bebeğe değişiyormuş
Boncukgozveannesi Erva1997 olabilir mümkün olduğunca sık emzirmek gerekiyormuş ama tabi belirli zamanda sonra emme süreleri de kısalıyor sıcaktan da olabilir sıcakta bizim iştahınız kesildiği gibi onların da kesiliyor çünkü
Erva1997 Deletedmom315 belki ek gıdaya geçtiğimizde daha rahat oluruz bizde. Boyu kaç cm. Bazı bebekler boyuna büyüyormuş daha çok
Erva1997 Oykuasyam öyle tabi. Her ay kontrole gittiğimde hemşiremiz 900 gram aldığında bile fena değil dedi. Şimdi böyle olunca strese giriyorum. Umarım bu durum düzelir. Bende takmak istemiyorum
Erva1997 Deletedmom315 ben Rezene çayı içmeye başladım sütün tadını güzelleştiriliyor dediler. Emme süresi de uzadı biraz bu sayede
Erva1997 Deletedmom315 bende içiyordum ara vermiştim. Bir gün sade Rezene bir gün de papatya çayı içiyorum. Tabi her bebek farklı oluyor