ebilfe-19 Kızım için kullandığınız memnun kaldığınız bebek şampuanı hangisi tavsiyeniz var mı arkadaşlar
Berrinsoyagazi14 ebilfe-19 mustela kullanıyorum Konak vardı onu bile geçirdi sadece duş sonrası taradım kremlerinin hepside mustela aldım çok memlunum
Zehra_Ens ebilfe-19 chicco kullanıyorum oğlum alerjik çok iyi geldi. Kokusu da çok güzel hem masaj yağını kullanıyorum hem de şampuanını
Kusannesi ebilfe-19 bubchen kullanıyorum dogdugundan beri hiç konak vb yapmadı yumusacık papatya kokulu
Zehra_Ens Cennet1212 keşke sivilce tarzı şeyler olsa çok daha fenaydı yüzündeki o minik sivilceler birleşti kocaman yaralar gibi olmuştu ayakları bacakları yanık yarası gibiydi şampuan deterjan bebe yağı hepsi anti alerjik kullanınca geçti çok şükür
Sarelinaaa Johnsons baby kullanıyorum bedtime serisinden çok memnunum vazelin ve losyonunu da kullnaıyorum gayet iyi 🤗
Kbrbydk E bebek baby me köpük şampuan kullanıyorum ama bitince ecowell organik bebek sampuanina gecicem. Losyonunu kullanıyorum memnunum baya