Yeniann3 Memeyi bırakmak istemiyor. Aşırı kusuyo. Acaba fazla mi veriyorum. Kendide bırakmak istemeyince doymadığını düşünüyorum. Demin hem kendi üstüne hem benim üstüme o kadar çok kustuki.
zeynepteacher Yeniann3 evet bi süre anlamazlar doyma hisleri henüz gelişmemiştir siz en fazla 10ar dk her iki memede tutun
Merve6135 Yeniann3 bugün bir yazı da okudum bebeklerin doyma suredi ilk 5dakikaymis geride memede kalma süreleri duygusal tokluk olması için kaliyolarmus memede bunu bı araştırmak lazım çünkü benim oğlumda saatlerce memede kalıyor orda uyumak istiyor
Emir123ali Benimkide öyle emerken yutkunma sesinden nekadar emdiğini anlıyorum memeyi ağzında çekiyorum yoksa doyduğunu anlamıyoru sütümü olduğu gibi çıkartıyor bende az ama sık emziriyorum
Yeniann3 Emir123ali bende kendim çekiyorum annem onun bırakmasını bekle diyor. Ama kendi bırakmıyor kimse anlamıyor beni 😔
Yeniann3 zeynepteacher büyük ihtimal fazla emdiği için geri çıkarıyor. Ne zaman anlar doyduğunu acaba. Kusuyor tıkanıyor korkuyorum. Allahım korusun bütün bebekleri
Yeniann3 Dorukmomy sorma hem sancılanıyor bildiğin memede ayağını çekiyor itiyor nasıl ıkınıyor hala da ağzını açıp memeyi yakalamaya çalışıyor kuzum benim 😔
Yeniann3 Merve6135 benimki memede şekerleme yapıyor. Bildiğin gözleri kapalı diyorum ama uyudu hala çekmeye devam 😄 yerine koyuyorum gözler fıldır fıldır
Dorukmomy Yeniann3 bizde de aynı canım o an memeyi ver çünkü bebim oğlum emdiği zaman hatta emerken çoğu zaman kakasını yapıyor