Badem 7 aylık bebeğim su içmiyor. Anne sütü alıyor çok az ek gıda. Üç beş çay kaşığı zar zor içiyor biberon almıyor zaten önerisi olan var mı acaba
Tuana4747 Badem e bebekten hip bebek suyu icirmeyi denedin mi kızım 6 aylık bebek suyu ile suyu sevdirdim
Rainbowpath Bardak denediniz mi? Bardaktan içmeye çok özeniyorlar. Üstüne döke döke içsin sonra alışınca biberona geçersniz veya suluk alırsınız
Yyyenianne Badem ben karşısına geçip o sulukla içerken hüüüüüüp yaptım hep ve dişini kaşımak için dahi olsa hiç almadım elinden sonra bir gün bir baktım su yarıya inmiş nereye döküldü derken baktım bizimki içmeyi öğrenmiş :)
Rainbowpath Badem barkdak için elbette küçük ama çok özeniyorlar. Siz elinizle tutun ona yudum yudum içirin. Arada siz içerek ona gösterin. Silikon bardaklar var eğer hoşuna giderse alırsınız. Akıtma yapmayan ve devrilmeyen bardak bunlar
Ayazbilge Badem benim oğlum da içmedi doktorumuza danıştık sekizinci ayda içer dedi gercekten de öyle oldu şimdi lıkır lıkır içiyor anne sütğ içsin daha iyi demişti
Merveylul Badem kahve yanı bardakları varta onla içir ben öyle yaptım döke döke alıştı suyun tadına sekiz aylıkken de aventin suluğuna geçtim onada iki haftaya alıştı yaz ayları sütün de su var evet ama havalar sıcak içmezse sulu şeyler yedir canım.