BenMathilda Deletedmom349 Aynen ne silmesi hic silmiyorum bile ocaga dusenleri parmagimla alip yalıyorum siyah cok kotu o yuzden leke bırakıyor almasin beyaz alsin
NamelesS Siyah kullanan birisi olarak kesinlikle beyaz almanızı öneririm termikel bendeki fikir olsun.
Frdvs-isMom Oznur112 Öncelikle adım Öznur 😊 Kumtel Beyaz cam ankastre kullaniyorum 2 yıldır herhangi bir problem yaşamadım güzel beyaz kullanışlı bir renk tavsiye ederim 😊
Nurrg Oznur112 beyaz kesinlikle em mantıklısı siyah sürekli toz gösteriyor sanki pis gibi insan deli oluyor
Berrinsoyagazi14 Oznur112 siyahta beyazda kullandım sakın siyah almayın derim annemde siyah aldı illahlah etti kadın ben beyaz aldım 2. Ocağımı çok memlunum dünya varmış dedim
Atypicalmom Oznur112 setim siyah, duruşu süper çok hoş ama ne kadar temiz de olsa su buharını bile leke gibi belli ediyor. Evde bebek olduğu için de sürekli su kaynıyor. Hep pis gibi görünüyor. Aklım olsa beyaz alırdım
PervinY Oznur112 Siyah renk şık duruyor ama yine beyaz derim kesinlikle temizliği çok kolay leke göstermez 😊
Kusannesi Oznur112 sürekli silerim diyosan siyah al çok asil duruyor ama su lekesi bile kalıyor hele camsa. Ben siyah kullanıyorum
Mommy_ Siyah ankastreden bir tek ben mi memnunun anlamadım. 🤷♀️ Yemek yap sil, akşam sofrayı topla tezgahla beraber sil sürekli siliniyor zaten bu meret. Neyin izi neyin tozu kafamda deli sorular 🤯
nursocum Oznur112 siyah kullanan biri olarak beyaz diyorum siyaha bir toz bile düşse hemen belli oluyor