tosbikannesiii Güzel anneler merhaba 🙋♀️ Bebeğim 40 günlük kişesel bakımını nasıl yapmalıyım tırnak kesmek burun temizlıgı kulak temizliği genel olarak ne varsa neler yapıyorsunuz ☺️
Mom088 tosbikannesiii benim bebeğim 1 aylık. Gün aşırı yıkıyorum. Yıkamadığımda kaynamış suyu bekletiyorum ılıyınca pamukla siliyorum vücudunu yüzünü. Hergün muhakkak vücut losyonuyla masajını yapıyorum. Burnu için asla aspiratör kullanmıyorum doktorum tavsiye etmedi. Fizyolojik serum aldık gerektiği zaman 2 er damla damlatıyorum . O kadar
Deletedmom310 tosbikannesiii tirnaklarini sık kesmeye özen göster canm çok çiziyorlar yüzlerini onun dışında kulaklarını duştan çıkınca bebekler için olan çubuklar var onunla.kurlarsin burnunu her gün açmıyorum ben tıkanınca anlıyorsun zaten hirilti oluyor o şekilde açıyorum yada banyoda da açılıyor
anne15 tosbikannesiii uyurken kesiyorum tırnaklarını . Dus sonrası losyonluyorum vucudunu. Bebek için olan kulak cubuguyla siliyorum kulaklarını. Burnu cok tıkalıysa (dus sonrası daha kolay oluyo) aspiratör ile acıyorum
Symbol Ben de 28 günlük canım ağzını karbonatlı suyla temizliyorum gözlerini kaynamış soğumuş suyla temizleme pamuğuyla temizliyorum