Ess09 Merhabalar 18 aylık oğlum var belinde bi gamze vardı onun için mr çekildik testered kord tanısı kondu bunun hakkında bi bilgisi olan varmı gerçekten çok kötüyüm lütfen bilgisi olan yardımcı olsun
zcgrmz Ess09 benim oğlumunda belinde gamze vardı kalça ultrasonu çektirirken gamzesine baktılar ama bişey çıkmadı acaba mr da çektirmek gerekli mi
Birkizbiroglan Ess09 ultrason ile bakmadılar mi ? Kalça için gittiğimizde bizim baktılar. Herhangi birşeye gerek yok denildi. Normal çıktı ama şimdi bilemedim.
Evata Tethered cord sendromu korkacağınız birşey değil omuriliğin sonunu bir bağ dokusu tutuyor ameliyatla kesiyorlar göreceli olarak basit bir ameliyat sinirlere dokunulmuyor hasar bırakmıypr diye biliyorum size bilgi vermişlerdir
Ess09 Henüz bilgilendirme olmadı beyin cerrahi sevk edildi bebeğimin hiç bişeyi yoktu allahım çok korkuyorum bişey olmasın 😪
mmervepanavur Ess09 benim bebegimdede gamze var ama beyin cerrahi mr a gerek duymadı 18 aylık sizde neye göre yönlendirdi dr
Ess09 mmervepanavur Sadece sacral gamze diye mr istedi ve sonuç bu çıktı normalde 6 aylıkken mr istendi narkozla diye biraz büyümesini bekledik tekrar gittik mr istedi yeniden