Karadeniz Normal irmik pastalara flan kattığımiz irmikle kızıma mama yapabilir miyim . Bebek irmigim yok diğer irmikten var bide nasıl ne şekilde irmiği kullanıyorsunuz bebeklerinize
AlmilaDoga Karadeniz benimde bebek irmiğim yok şuanda sipariş edicem ama normal irmikten yaptım bi iki kez ..irmiği pişirdim içine muz koydum karıştırdım veya şeftali koydum karıştırdım
Supurgesizcadi Karadeniz bebek irmiği normal irmiği rondodan geçirilmiş haliymiş Instagram’da ek gıda sayfasında yazmışlardı.ben hep normal verdim ama isterseniz rondodan gecirin
Kiraz Karadeniz zaten bebek irmiğinin faekı yok sadece daha ince elindekiirmiği kullanabilirsin irmiğe kaynar su koyup bekletiyorum elmayı azıcık pişirip muz doğrayıp blenderda püre yapıp irmiği ekliyorum Pirinç unuyla muhallebi yapıp bir meyve ekleyip irmiği ekliyorum👩🏻🍳
AlmilaDoga AlmilaDoga tabi irmiği tavağa aldıktan sonra meyvesini koydum hatta isteyen içine pekmez vs koyuo
GoGirl Karadeniz 1 yemek kasigi irmigi 1 bardak suyla pisiriyorum iki irmiklede yaptim icine seftali kayisi elma armut ne koyarsan rendele kecivoynuzu özu koyuyorum avakado da koyabilirsin
Zehra_Ens Bazen yapıyorum bebek irmiğim bitince. İçine iyice rondodan geçirdiğim fındık badem antep fıstığı ceviz, tahin pekmez, muz, şeftali, erik, keçiboynuzu unu, tarçın koyup veriyorum
Ygtek Karadeniz Ben hep normal irmik kullandım. Mesela sabahları yumurta sarısı labne pekmez ceviz birde irmik koyuyorum. Bazende irmik içine elma armut rendeliyorum cam rende ile kayısı koyuyorum birde pekmez döküyorum cok seviyor oglum
Fatma_FLZ Karadeniz bugün yaptim normal irmikten bence bi fark yok 1 su bardağı su 2 tatlı kaşığı irmik pişirdim 2 ye böldüm Birine armut rendeledim Diğerine şeftali Iclerine 1er çay kaşığı zeytinyağı 1er çay çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi kattım Ilk defa yaptim 6bucuk aylığız sevdi kızım birini yedi
Karadeniz Kızlar bu arada irmik güzel besleyici dimi kızım zaten çok hareketli güzel şeyler vermek istiyorum ona ki zayıf düşmesin