aysunakin Ysmn_0 ben başından 2 -3 saat arayla emziriyorum genelde de 3 oluyor. Bebeğim başından beri hep kendi karar verdi hiç zorlandığımda almadı memeyi doydugunda bıraktı. Bende kendisine bıraktım emmek istiyorsa veriyorum. İlk ay kilo alımı iyiydi bakalım 2 ay da iyi olur umarın
Umutegem Ysmn_0 cnm ilk 6 ayina kadar hep 2 saatte bir emzirdim hem bebek alismisti hem benim icin de rahat olmustu. Doktorum 2 saatte bir emzir demisti
Hatice-ert Yenidogan bebegin saati olmaz ki sarılık açısından her 15 dkk da bı emzirr dogum yaptım bi yarım saat emzırmedim hemen kan sekeri dusmuş mama verdiler onun için uyansın öyle emziriyim fln deme uyandırmaya calış ve emzirr😊
Asena06 aysunakin benim bebegimde öyle doğduğundan beri kendi karar verdi hala da öyle gidiyor 2 3 satte bir emziriyorum geceleri 4 oldu artık şuan 2 ayligiz kilosu gayet iyi 😁dogdugundada kiloluydu gerçi 🤣
aysunakin Asena06 benimki de kiloluydu demekki anne karnında karar vermişler nasıl beslenmesi gerektiklerine 😁 gaz sorunumuz var işte onu da çözersek sıkıntımız kalmayacak inşallah 😊🙏
Asena06 aysunakin allahım a binlerce şükür ki hiç gaz problemi çekmedik şimdiye kadar ben rezene çayında umuyorum hem benim hem bebeğimin gazi olmuyor patır patır cikariveriyoruz🤣🤣🤣🙈
Hatice-ert Ysmn_0 15 dk da bi emziriyodum sarılık için cok sukur olmadı da boyle yaparak da 3 aylık 10 günlük olduk cok sukur🙏
Hatice-ert Ysmn_0 maalesef sadece sarılık olmasın dıye ilk 1 ay boyle gıttı sonra 1 saatte bır oldu 2. Ayında