bizimgofret Bebeğimi emziriken başı tamamen ıslanıyor terden. Sizde de öyle mi? Havalar çok sıcak zaten rahatsız oluyor. Siz neler yapıyorsunuz rahatlasın diye?
Ftrhn bizimgofret benim oğlumda aynı şekilde fena terliyor başının altına ince bez koyuyorum yoksa ikimizde su içinde kalıyoruz. Aynı şekilde emzirdikten hemen sonra sırtına da ter bezi koyuyorum
Loli bizimgofret müslin örtüsünü koluna sar da emzir. Dün resmen damla damla koluma kızmın teri geldi. Yatarken de yıne müslin örtüsünü sırtına koyup oyle yatırıyom
bizimgofret Arada hafif hirilti oluyor gece burun akıntısı vs. Ama burnunu açınca hırıltı kayboluyor. Hasta olmasından korkuyorum
bizimgofret Loli evet benim bebegiminde saçları sırtının bir tarafi hep ter oluyor. Öyle yapayım belki biraz daha azalır. Peki önüne örtü koyuyor musunuz? Sadece sirt mi
Loli bizimgofret sırtına koyuyorm gece ne de olsa serin oluyo cok ınce bi bebek battanıyesi ortuyorum zatne sureklı acıyo ustunu
bizimgofret Loli bende direkt cift kat muslini doluyorum üstüne oyle uyuyor ama bazen öyle bile terliyor dönelemekten