Adasmomy Merhaba! Kızlar 4 aylık kız bebeğim var şimdi farkettim ki bacaklarında kıllar çıkmış başına gelen varmı hiç bacakları kıllı bebek görmedim çok endişeliyim 🙁🙁🙁🙁
Miraykiz58 Adasmomy benimki de tam 4 aylık kaşları iyice belirginleşti dediğiniz gibi bacağında kıllar var alt bacağında. Hatta bıyıkları bile var 😂😂😂
Celestial Adasmomy benim oğlum sarı. Bıyık, parmakların üstü, bacak hatta kasık bölgesinde bile aşırı ince küçük tüyler var, normaldir bence neden olmasın ki? Ama uzunsa hormonal birşey olabilir doktora göstermek gerekebilir.
Kavruuukk Adasmomy benim bebeğimde kıllı Bacaklarinin üst kısmında siyah tüyler var ve saçı kası açık renkte
173107doga Adasmomy endişeye lüzum yok benim kızımın kuyruk sokumunda siyah siyah, bacaklarında bıyıklarında ve hatta özel bölgesinde sarı sarı tüğler var 🤗 bende 2 aylıkken farkettim şuan 4 ay 3 günlüğüz
Duygusm Adasmomy Benim bebeğimde de var. Anne karnında her bebek bir dönem tüylerle kaplanıyor, sonra döküyor. Hatta bebeğin ilk kakası mekonyum da bunlardan oluşuyor. Bu tüylerin bir kısmı kalabilir. Doktorumuz döküleceğini söyledi.