Yasmin6161 Bugün bebeğim uyurken çırpınır gıbı hareket yaptı elleri ve ayaklarıyla acaba neden bilgisi var olan veya başına gelen varmi??
Elifliyam Yasmin6161 sesten falan korkmuş olabilir mi. Bazen kizim da fazla ses çıkınca korkup sıçrayabiliyor
Gdogru Yasmin6161 4 aylıktan küçükse moro refleksi var, bebeklerde çok sık olur. Normal bir durum. 4 aydan sonra kaybolur.
anne15 Yasmin6161 bidaha olursa tutun titriyo mu bakın daha önce buna benzer post vardı ama yanlıs bsyde söylemek istemiyoeum cok dikkatli okumamıstım cunku
Demirac19 Yasmin6161 evet bende çoğu zaman etkileniyorum ama siz bebeğinizi en iyi tanırsınız eğer tuhaf bir şey hissediyorsanız doktorunuza danışın, bebeğiniz daha çok küçük böyle düşünmeniz normal zamanla herşey daha kolay oluyor ve siz daha rahat
Sevgilimmm Yasmin6161 benim bebeğim de 6 aylık olacak. Bir iki gündür ellerini yan taraflarına cirtpi uykuda.. normal uyanıkken yaptığı hareketi yaptı hani heyecanlanirlar da ellerini cirparlar karinlarina vururlar ya aynen oyle. Ekstra bir durum düşünmedim.