AsilZeynepp Kızım 5 aylık o kadar huzursuz ki sürekli memnuniyetsiz, hep ağlama havasında hiç bir oyuncağı sevmiyor gündüz uykuları kısalmaya başladı. Herkes 4. Ay zor geçer diyordu ama 5 felaketmis 😊 sizdede boule mi durumlar
anne15 AsilZeynepp haftaya 5 aylık olcaz kısmetse 4. Ün kasırgasından yeni cıkıyoruz diyebilirim 😂 umarım bir üst levelle karsılasmayız su bir iki gündür cok erken uyanıyo uyku gerilemesi yasıyoruz sanırım inş yoluna girer . Gündüz uyanık biraz daha fazla durabiliyo artık uyku süresi kısalmasada
Mirage91 AsilZeynepp alllahhh bizde 4ncü aydayız bizimkiside sizin dediğiniz gibi hep mutsuz mızmız bu ataklar hiç geçmeyecek heralde 🤣🤣
Senyorita AsilZeynepp 5 ay 21 günlük aynı dediğiniz. 4. ay bu kadar kötü değildi. :/ 2 tane de dişi çıktı niye hala huzursuz anlamıyorum .
Merve-HanifeDuru Kızım 4 ay 6 günlük bir zorluğunu daha görmedim şükür ☺️ Çok sakin ve uysal diğer aylarda neler yaşarım bilemiyorum lakin inşaAllah böyle sakin ve uysal gideriz 🤲🏻
AsilZeynepp anne15 benim kızım gündüz 3 saat uyurdu tek uyku yapardı şimdi, yaklaşık 1 haftadır 1 saat uyuyor uyanıyor 1.30 saat sonra tekrar uyuyor 1 saat değiştirdiği bütün duzenini😊
Deletedmom348 AsilZeynepp Geçmedi canım. Kolik durumumuz var malesef. Hafiflemişti biraz ama bugün fazlalaştı. Yazlığa geldik burası yüksek sanırım ondan da oldu
AsilZeynepp Kusannesi inşallah geçer normalde o kadar uslu i bebekti ki hiç sesi bile çıkmazdı yavrumun
Gamzesylu-06 AsilZeynepp bizde aynıyız 4. Ay bunun yanında hiçbirşey yalnız asla durmuyor oynasa bile yanında beni istiyor gündüz uykusu azaldı iyice iş güç yaptırmıyor hiç dişten mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mirage91 Gamzesylu-06 Bizimkiside öyle oldu valla atak geçiriyorlar 30 günlük bi atak kendi başına oynayan çocuk şimdi 2 dk yalnız kalamıyor
AsilZeynepp Gamzesylu-06 yanında istemeyi sormayın, 1 saat uyuyor ozamanda kalkamıyorum kalktığım an uyanıyor daha çok ağlıyor
AsilZeynepp Deletedmom348 allah yardımcımız olsun valla zor iş eşime kalsa ac tvyi baksın susar diyor 5 aylık çocuk ne tv si ya ben akşama kadar oyamıyorum kendisi hemen tv ac diyor
Deletedmom348 AsilZeynepp Yok canım açma. 2 yaşına kadar sıfır ekran olmalı. Eşler öyle ama biz izin vermeyelim