Asklepios Kızlar burda çoğunlukla ikinci aydan yaptıranlar var. 2.ay kontrole gittiğimizde 3.ayda yaparız demişti doktor. Bir de menenjit var tabi. Siz ne zaman yaptırdınız?
anne15 Asklepios 3. Ayda yaptı doktor 12 hafta dolana kadar yapılıyomus. Kakada artısolabilir dedi ama sorunsuz yasadık cok sukur. 3 ve 5. Aylara yazdı. Haftaya 5. Ay kontrolune gitcez. Rotavirüsün 2. Dozunu ve menenjit asısının bexsero olanının ilk dozunu beraber yapıcak 5-9–12 diye yazdı onuda . Nimetixide 9-12 ye yazdı sanırım emin değilim .
Esans Asklepios Biz 3 gün önce rotayı yaptırdık. 2. Ay aşılarını olduğu gün. 2. Dozunu 4. Ayinda yaptıracağız. Menenjit aşısını ise 1 yaşında yaptıracağız. Bizim doktorumuz bu şekilde yaptirmamizi söyledi.
littleprincemom Asklepios 3.ayda yaptirdik simdi 5 aylik olacagiz bi kac gune 2.cisini vurdurcaz memenjit icin de buyusun biraz demisti 9ay yapilacak galiba oda
Asklepios elizinannesi-19 ikisini beraber mi yaptırdınız? Peki hangi türünü menenjitin yaptırdınız. Minerix mi baxero mu
Brna-34 elizinannesi-19 rota aşısını eczaneden alıp sağlık ocağına mi gittiniz yoksa dokturunuz recete mi yazdi rota aşısı icin oyle mi aldiniz ?
senceumrumdam1 Asklepios ikisini beraber yaptıramazsın canım benim menenjit aşısı ağırdır onada doktor en az 1 ay süre veriyor. 1 ay geçmesi lazım yani şöyle rotayı yaptırdıktan sonra menenjiti 1 ay sonra oluyor
Asklepios senceumrumdam1 valla keşke burda özel bir doktorum olsaydı da gidebilseydim 🤦🏼♀️ Şehir değiştirince devlet hastanesine gidiyoruz. Rotayı bile ben sordum açıkçası menejiti söylemedi bile. 🤦🏼♀️ Böyle karışıklık oluyor sonra
senceumrumdam1 Asklepios tatlım söylüyorum ya doktora daha 2 gün önce gittim 3. Ayda rota yapılıyor 5. Ayda menenjit ağır bi aşı olduğu için doktor 1 ay süre koyuyor araya çocukta küçük olduğu için ben sordum hepsini o gün gittiğimde hatta dedim bana kağıda yazın tamam dedi yazdı verdi
Didemadanali Biz rota aşısını 2 ve 4. aylarda yaptırdık, bexero aşısi 5 ve7 de oldu. Nimenrix 13.ay olarak doktorumuz bu takvimi söyledi.
Didemadanali oceanmummy her bebeğin bünyesi farklıdır bu konuda birşey diyemem ama rota da ateşi çıktı ve 2 gün huysuzdu fakat bexero’da hicbirsey olmadı ama bu tip aşılar da ateş ve huysuzluk yaptığı biliniyor
Asklepios Esans littleprincemom aslında biraz daha büyüsün istiyorum bende menenjit için ya 😌 rotayı da 3 ve 5.aylarda yapıcaz o zaman