Su_damlasi Arkadaşlar anne kartına başvuru yapmıştım resim onaylanmadı msj geldi resmi tekrar güncelleyin diye ..son 4 gündür resim yüklemeye çalışıyırum sistem sürekli hata veriyor ..bu aralar deneyen ve yapabilen var mı?sorun benden mi kaynaklanıyor acaba..
Alya_sare Su_damlasi bizde internetten basvuru yapmıstık eşim herhangi bir resmimi yüklemiş ama yüzüm sadece yani bizde öyle bir sorun olmadı kartıda dün aldık hatta
Emir123ali Su_damlasi benim tlfndan bebeğime müzik açtığım için eşim ben denim kendi tlfonundan denedi olmadı samsumng tlfonu resim yüklemesini yapmadı yada yapamadı benim tlfonum iphone telefonum daha kolay oluyor resim daha kolay yükleniyor benin tlfonumundan yaptı onaylandı
mrvcr Su_damlasi telefonda çok fazla sıkıntı çıktı, sürekli sistemden attı falan, ben bilgisayardan yaptım başvuruyu. hemen halletmiştim.
Keremikoom Su_damlasi çok uğraşmayın oraya gittiniz de elinizde resim var ise beş dakika sürmeden veriyorlar her şekil de basvuru merkezi ne gitmeniz gerekecek netten basvursaniz bile
Su_damlasi Alya_sare ne zaman yaptınız başvuruyu 4 gündür giriyorum sistem hata veriyor.. aslında resimde idare ederdi ama kabul etmemiş msj geldi tekrar yükleyin diye
Emir123ali Alya_sare kartı nerden alınıyor ptt felanmı acaba bende dün yaptım telefonuma mesaj başvurunuz alınmıştır diye mesaj geldi sonraki süreç nası ilerliyor acaba yazabilirmisiniz teşekkürler 😊
Bulutbey Su_damlasi ben normal vesikalık fotoğrafımın fotoğrafını çektim kenarlarını da ayarlarım ( resim haricinde çıkan yerleri kırptım) kabul etti.
Su_damlasi Keremikoom başvyrular netten biz sadece kartları veriyoruz der gönderir diye işimi şansa bırakmıyim diyorum malum çocukla git gel😐
Alya_sare Emir123ali onaylanınca gidp alacagınz yer yazıyor zaten en yakın neresiyse biz karaköyden aldık
aksu5334 Yerinde iki dakkada hallediyolar. Ben uskudar sahilde yaptirdin foto ve 10 tl verdim hemen aldim.
Su_damlasi aksu5334 bende oraya yakınım ümraniyedeyim olmadı öyle yapayım netten başvuru biz çıkartmıyoruz falan der diye işimi sağlama aliyim dedim aslında veriyorlarsa süper
aksu5334 Su_damlasi umraniyede haldun alagas miydi orasi. Can parkin yaninda. Ordan da cikartiyolar hemen
aksu5334 Deletedmom44 0-4 yas arasi cocugu olan annelere ozel akbil. İstanbul ici ucretsiz seyahat karti
Su_damlasi aksu5334 yer olarak orayı yazmıştım bende..öyle ise uğraşmuyim direk gideyim yürüme mesafesinde yakın bana teşekkür ederim🥰