dertlikerkenez Gnsl evet ben kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Doktorum 7. Aya kadar kullan dedi. Bebeğim şuan 6 aylık.
Emir123ali Gnsl gerçekten çok faydılıymış benim sütüm var şükür ama azalırsa bende alırım bebeğe kiloda aldırıyormuş ama anneye kilo yapıyormu onu düşnüyorum
Gnsl Emir123ali valla bana kilo yapsa da kullanicam artikk yeter ki sütüm artsın da bebegimi emzirebileyim doya doya
dertlikerkenez Gnsl ben sabah akşam 1 er tane kullanıyorum. Sütün durumuna göre günde 6 ya kadar kullanılabiliyor. Herkeste aynı yararı sağlar mı bilmiyorum ama ben fayda gördüm ve kilo da yapmadı. Bebeğim kolik ve şuan hamile kaldıgımdan daha düşük kilodayım😋
Gnsl dertlikerkenez Ya bide sisenin üzerinde dil altina koyun yada cigneyerek yutun diyor. Nasil kullanıyorsunuz siz ?
dertlikerkenez Gnsl hap kullanmaktan nefret ederim bol suyla bi seferde yutuyorum. Belki ben yanlış yapıyorumdur. Hiç kullanımını okumadım açıkçası
Gnsl Deletedmom414 ya iste degisiyor herkeste aynı etki görülmüyor maalesef. Bakalim bende nasil olacak sonuc