Zeynepikram İki kızımı bu ninni ve duayla uyuttum büyüttüm sizin de var mı böyle ninni veya dinlettiğiniz dua üçüncü kızıma farklı birşey dinletmek istiyorum fikir olsun bana da 😊
Zeynepikram Esilyaa bnde onu dinletiyorum ve gerçekten çok etki ediyor özellikle çok ağladıkları zaman sakinleştiriyor sanki
Mommy_ Zeynepikram Genelde ben söylüyorum ninniyi. Melek bebek ninnisi ve Kayahan’la İpek Açar’ın annesi onu çok severmiş söylerim. Telefondan açarsam da ilk adım uygulamasındaki ninnilerden açıyorum. Aylin Aslım söylemiş ninnileri müzikleri de çok hoş.
Zeynepikram Mommy_ ahh keşke sesim azıcık güzel olsaydı🤣 ama çocuklar annelerinin sesinden daha bi çok seviyor bu sesimle bile bazen kızım anne sen söyle diyor 😊😂
zeynepteacher Zeynepikram ben kendim uyuturken söylüyorum ama 2 dk sonra saçmalamaya başladığımı farkediyorum 😁 kızım da sanırım bundan hoşlanıyo uyuyo 😀
Zeynepikram zeynepteacher ay bende de o var bazen kızım geliyor anne hadi kelebek ninnisi söyle diyor başlıyorum uydurmalara🤣🤣🤣🤣 birde uydurma hikayelerimiz var çok severiz bir ben uydururum bir kızım😂
mavilimsi Zeynepikram kırkı çıkana kadar nebe süresiyle uyutuyordum.sonra da atem tutem ben seni ona bi alıştı şimdi o ninni olmadan uyumuyor 🤣🤣