Meralayaz Merhaba anneler 1 ay sonra 2 yaşını dolduracak olan oğlum var yalnız hala konuşmuyor😞sadece bazı kelimeler söylüyor anne dede abla gibi birşey istediğinde konuşmak yerine beni elimi tutup götürüyor istediği şeyin yanına. Bu durumu yaşayan varmı çocuk psikoloğuna götürücem
findikannesi Meralayaz bir hafta önce bende aynı postu açtım oğlum konuşmuyor diye hata doktora götürdüm benim oğlum da aynı sizin oğlunuz gibi sadece bir kaç şey söylüyor isteklerine elimi tutup götürüyor doktor hiç birsey yok biraz sosyalleşsin dedi komşuların la filan otur kalk bakmışsın birden konuşur dedi ama virüsten kimseyle oturup kalkmıyorum merak etmeyin sizin oğlunuzun da birsey yoktur inşallah
Denizpasam Meralayaz 9 Eylül 2018 doğumlu bmm oğlumda, 1 ay sonra 2. Yaşı dolacak, bizde de konuşma pek yok. Bende bazen kafama çok takıyorum. Çok bir yere de götüremiyorum virüsten dolayı, yoksa oyun gruplarına yazdıracaktım.
merve5561 Meralayaz ayniyiz 1 ay sonra 2 yasinda kızım anne baba mama meme gel bir gol falan diyor anneanne diyor dede diyor yok diyor hayvan sesleri çıkarıyor bu kadar cümle zaten yok gel.git demeye çalışıyor ama tam çıkaramıyor ama her seyi anlıyor bütün kelimeleri biliyor ne istesem getiriyor onun için fazla takılmıyorum artik