hypatia Kızlar selam. Kronolojik 3 aylık Düzeltilmiş 1 aylık kızım var. Sütümü sağarak veriyorum. 3 saatte 1, 100 cc içiyor ortalama olarak. Sizce bu miktar fazla mı? Çevrem fazla diyor
Ccansuu hypatia içiyorsa neden fazla olsun ki kızım da 34 haftalık doğdu doktor ilk başta 3 saatte bir 40 cc ver demişti ben 60 veriyordum içiyordu daha iyi demişti doktorumuz bir de kilo bölü 56 yaparsanız 3 saate ortalama ne kadar içeceğini hesaplayabilirsiniz
Papatyaseverr hypatia hayır kuzum değil normal içiyor bırak doyduğu kadar içsin çevrende kaç kişi prematüre doğurmuşta sana akıl veriyorlar
hypatia Ccansuu midesini fazla büyütmek iyi değilmiş emzik ver diyorlar 🤦🏻♀️ her kafadan bir ses çıkıyor
hypatia Papatyaseverr hiç sorma herkes bilirkişi 🤷♀️ Normalde asla dikkate almam başkalarının söylediğini ama kendi annem de öyle söyleyince şüpheye düştüm
Papatyaseverr hypatia kilo alması iyiyse midesi anca doyuyordur o içmeye kuzu maşaAllah de içtiğini içsin bebeğin sonuçta memeden içseydi ne kadar içtiğini bilemicektik çok içti memeden çekeyim yeter mi dicektin sanki 😊