Duygusm Eceali Mutlaka yapılmalı. Aşısız yakalandığında çocuk çok sarsılıyormuş. Sıklıkla hastaneye yatmak gerekiyormuş ve yürüyen çocuk emeklemeye bile dönebiliyormuş. Oldukça da bulaşıcı bir virüs.
RundownMom yagiztuba rotarix ve rotatex diye iki farklı marka var. Rotarix 3. ve 5. aylarda yapılıyor. Rotatex 3 doz. 2,3,5. aylarda yapılıyor diyebiliyorum. Ben rotarix yaptırdım 3 ve 5 te
ebrukoca16 RundownMom rotarix ml olarak 1,5 mu acaba bizde ilk dozu olduk ikinci doza gerek yok mlim olarak arttı ilaç demişlerdi
Newmom2020 Eceali biz yaptırdık 2. dozdan 15 gün sonra rota oldu 12 gün sürdü ishali ilk gün serum takıp gönderdiler, aşısı olmasa hastaneye yatış yapmıştık şimdi dedi doktoru.
Newmom2020 esra0474 7 kez ve kıyafetlerine de geçiyor her seferinde şortundan itibaren tıkamak zorunda kalıyordum ayrıca ağır bir koku da vardı
TospikOglusum Sevillia hadi ya aynı günde mi yapıldı 3de.peki devletin karşıladığı aşılar dimi bunlar?ateş yaptı mi ayriyetten ilaç verdi mi doktor
Sevillia TospikOglusum aynı gunde yapılıyor. Ates az yaptı ama agrısı oldu bi çay kaşığı calpol verdim. Evet devlet karsılıyor sağlık ocagı yaptı
esra0474 cagdasmom marka ve içerik farklılığı da var. 3 doz yapılanın içeriği daha zenginmiş. Öyle demişti doktor
mirayilknurtolga esra0474 rotarix ise 2 doz ve fiyatı tüm eczanelerde 311 TL. Siz zaten 3.doz diyorsunuz diğer aşıdan yaptırmışsınız tanesi 245 250 TL civarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam 3 doz olarak uygulanıyor.
esra0474 mirayilknurtolga 220 idi sanırım. ben zaten eczane fiyatından değil hastane fiyatından bahsettim ☺️ Hastanede yapınca daha pahalıya geldi yani