Prensesannesiyimmm Merhaba anneler, banyo esnasında sabun kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız markasını ve nasıl kullandığınızı yazabilir misiniz? Bu arada kızım alerjik bir bebek ve apotit dermatit hastalığı var yani cildi kuru ve çok hassas. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🤗
AslhanDivarc Prensesannesiyimmm ben kullanıyorum ilk nivea kullandım şimdi johnsons baby kullanıyorum ama benim bebeğim allerjik bi bebek değil o yüzden size nasıl tepki verir bilmiyorum
Prensesannesiyimmm [bilinmeyen] Mustelanın hangi şampuanını önerirsiniz birde sabununun farkı var kı yoksa direk arasam sabunu bulabilir miyim 🤗
Prensesannesiyimmm AslhanDivarc pH 5.5 olsun dedi doktor ve sebamed hariç dedi de hangisinden daha çok memnun kaldınız 🤗
Prensesannesiyimmm [bilinmeyen] hangi siteden almıştınız hatırlıyor musunuz eczanelerde pahalı oluyor da 🤗
Prensesannesiyimmm [bilinmeyen] Doktor şampuanı vücuduna uygulamayın kurutmuş vücudunu dedi de o yüzden şampuanı uygulayamıyoruz 😔
Prensesannesiyimmm [bilinmeyen] Bizimkinin cildi kuruyunca doktor öyle dedi sabun daha sağlıklı galiba vücudu için 🤷🏻♀️
Zuzuu Prensesannesiyimmm chicco en iyi markalardan biri..ben çook memnunum herhangi bir tahriş olmadı vücuduna kullanıyoruz mis gibide kokuyor🤗